ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ BABY SWIMMING “ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ”

Το «Γοργόνες και Μάγκες» είναι ο πρώτος ιδιωτικός χώρος που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, προσανατολισμένος στις ιδιαίτερες ανάγκες των βρεφών, προκειμένου να υπηρετήσει το αντικείμενο της βρεφικής κολύμβησης (baby swimming) και λειτουργεί στην Άνω Γλυφάδα από τον Ιανουάριο του 2008!

Απευθύνεται σε μωράκια από 3 μηνών μέχρι παιδάκια έως 5 ετών και είναι το τέλειο ξεκίνημα για μία ζωή με φυσική δραστηριότητα και υγεία.

Στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του, διεξάγονται μαθήματα βρεφικής κολύμβησης (baby swimming) και υδρογυμναστικής εγκύων. Τα Σαββατοκύριακα διοργανώνονται ξεχωριστά παιδικά πάρτι με ομαδικά παιχνίδια μέσα και έξω από το νερό!

pregnant-hydrogymnastic

Εκπαιδευτικό προσωπικό: Όλες οι εκπαιδεύτριες είναι καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής και ως εκ τούτου, κατά την τετραετή τους φοίτηση στη Γυμναστική Ακαδημία, έχουν αποκτήσει πολύπλευρες γνώσεις παιδαγωγικής, μεθόδων προσέγγισης των εκπαιδευομένων, ανατομίας, φυσιοθεραπείας, Α΄βοηθειών και ναυαγοσωστικής. Έτσι μπορούν να διδάξουν κολύμβηση, προσεγγίζοντας τα μωράκια σωστά και με ασφάλεια, χωρίς να κινδυνεύουν να τραυματίσουν ούτε το σώμα, ούτε την ψυχή τους. Οι γνώσεις αυτές δεν είναι εφικτό να αποκτηθούν από ένα σεμινάριο, ή μια σύντομη σειρά μαθημάτων.

Το πρόγραμμα των ασκήσεων και η επιλογή και εποπτεία των γυμναστριών γίνεται από την υπεύθυνη του χώρου Γιούλη Θάνου-Μπιζιργιάννη, απόφοιτη ΤΕΦΑΑ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Πρωταθλήτρια Ελλάδος, αποκλειστική συνεργάτιδα του Αριστοτελείου στο αντικείμενο της βρεφικής κολύμβησης.

Still1111_00026

Υγιεινή: Η απολύμανση του νερού της πισίνας γίνεται με την πλέον σύγχρονη μέθοδο, της ηλεκτρόλυσης άλατος, η οποία έχει άριστα αποτελέσματα απολύμανσης και είναι απόλυτα υποαλλεργική καθώς δεν προστίθενται χημικά, παρά μόνο κοινό αλάτι!

Ασφάλεια: Όλοι  οι χώροι (πισίνα, αποδυτήρια, παιχνιδότοπος,  χώροι αναμονής κλπ) έχουν κατασκευαστεί από εξειδικευμένο προσωπικό με ιδιαίτερη φροντίδα ώστε να αποφευχθούν πιθανές πηγές κινδύνων, ενώ τα υλικά που έχουν επιλεγεί είναι βιολογικά και ασφαλή. Το «Γοργόνες και Μάγκες» διαθέτει την απαραίτητη άδεια λειτουργίας και ως εκ τούτου οι εγκαταστάσεις και οι παρεχόμενες υπηρεσίες ελέγχονται από τις αρμόδιες αρχές.

childrens-parties02Still1116_00015

Οικονομία: Η ομάδα του “Γοργόνες και Μάγκες” ανησυχεί και προσπαθεί αδιάκοπα να επιτυγχάνει υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών ενώ παράλληλα διατηρεί χαμηλές τιμές, προσαρμοσμένες στην εποχή. Το pool party θα σας κοστίσει σχεδόν όσο θα σας κόστιζε ένα πάρτι στο σπίτι σας! Με τη διαφορά, ότι δε θα κουραστείτε καθόλου, αφήνοντας την προετοιμασία και την περιποίηση των καλεσμένων σας σε άλλους!

Προσφορά: Το «Γοργόνες και Μάγκες» προσφέρει ένα δωρεάν μάθημα γνωριμίας σε όλους τους νέους φίλους, χωρίς καμία υποχρέωση από την πλευρά τους, για να γνωρίσουν το χώρο και για να διαπιστώσουν πόσο πολύ αγαπούν τα μωράκια το νερό, όταν η εισαγωγή τους στην κολύμβηση γίνεται με το σωστό τρόπο.

Ωράριο: Το ωράριο είναι ευέλικτο, με πολλές επιλογές σε γκρουπάκια για βρέφη και νήπια από 3 μηνών έως 5 ετών, ώστε να μπορείτε να βρείτε ώρες και ημέρες που σας εξυπηρετούν.

Still1113_00060

ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ
Διεύθυνση: Αρχιπελάγους 88, Άνω Γλυφάδα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9606786
Ιστοσελίδαwww.gorgoneskaimages.gr
Facebookwww.facebook.com/GorgoneskaiMages

Leave a Reply