ΠΑΡΑΜΥΘΟΪΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ

Κάθε Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου το Μουσείο Συναισθημάτων, υποδέχεται τους μικρούς και τους μεγάλους επισκέπτες στη διαδραστική έκθεση «Γεια σου κύριε Φόβε!», που βοηθάει να αντιμετωπίσουμε το φόβο, μικροί και μεγάλοι μαζί, μέσα από το παιχνίδι με τα εκθέματα!

Ημερομηνίες για το ελεύθερο κοινό: κάθε Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου
Ηλικίες: ενήλικες και παιδιά 4 έως και 12 χρονών
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: 10 π.μ. έως 1 μ.μ.
Είσοδος στην έκθεση: 4 ευρώ

Το Σαββατοκύριακο μετά τη λειτουργία της διαδραστικής έκθεσης του Μουσείου, ξεκινάει στη 1 το μεσημέρι ένα εργαστήρι σχεδιασμένο για να συμμετέχουν ενήλικες και παιδιά μαζί.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΟΪΣΤΟΡΙΕΣ & ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

 «Παραμυθοϊστορίες της Αυτοεκτίμησης!» 

Τον Οκτώβριο, στις παραμυθοϊστορίες της αυτοεκτίμησης το ερώτημα είναι «Ποιά η σημασία της εμπιστοσύνης στον εαυτό μας;». 

Λίγα λόγια για το εργαστήρι…

«Φροντίζω το σπόρο που μου έδωσε ο βασιλιάς για να φυτέψω. Όταν έρχεται η ώρα του χορού είμαι εκεί, παρούσα/παρών, κρατώντας τη γλάστρα μου στα χέρια. Ακόμα και εάν αυτή είναι άδεια!»

Ένα δημιουργικό εργαστήρι για να ανακαλύψουμε μέσα από τη διάδραση με το παραμύθι την αξία που έχει η αυτοεκτίμηση στην καθημερινή μας ζωή.

Ημερομηνίες: Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015
Ηλικίες: ενήλικες και παιδιά 5 – 12 ετών
Ώρα: 1 μ.μ. έως 2 μ.μ.
Είσοδος εργαστηρίου: 8 ευρώ (στην τιμή των εργαστηρίων προσφέρεται και η είσοδος στην έκθεση του μουσείου 10 π.μ. έως 1 μ.μ.)

ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ
ΚΑΡΑΤΖΑ 7, 11741 ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥΤΗΛ 210 9218329 | ΦΑΞ 210 9218323 
E-MAIL [email protected] | URL  www.mce.gr  

Leave a Reply