ΑΡΙΣΜΑΡΙ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Το Σάββατο 23 Μαΐου, στις 11 το πρωί, ελάτε να γνωρίσετε ορισμένα από τα βότανα του Αισθητικού Δάσους Υμηττού και να μάθετε για τις θαυμαστές τους ιδιότητες! 

Ελάτε να εξερευνήσετε «παίζοντας» το Βοτανικό Μονοπάτι του Αισθητικού Δάσους, να επισημάνετε τα βότανα που περιλαμβάνει και να ανακαλύψετε σε τι μας χρησιμεύουν. Κάθε οικογένεια θα πάρει το δικό της βότανο από το φυτώριο της Φιλοδασικής για να να το φυτέψει και να το φροντίζει στο σπίτι! Το οικογενειακό αυτό πρόγραμμα στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού και τις δημιουργικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους συντονίζουν η παιδαγωγός κα Ρόζα Τριανταφυλλίδη και η παιδοψυχολόγος κα Κατερίνα Λιάπη.

Πού: Στον χώρο Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών, στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού πίσω από τη Μονή Καισαριανής.
Για: Οικογένειες με παιδιά 4-12 ετών (μικρότερα αδέλφια ευπρόσδεκτα!)
Ώρα συνάντησης: 11.00 (Παρακαλούμε να είστε εκεί 10’λεπτά νωρίτερα).
Συμμετοχή: 10 ευρώ ανά οικογένεια (τα έσοδα στηρίζουν τη δράση της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών). 
Πριν έρεθτε: Δηλώστε απαραίτητα τη συμμετοχή σας στα τηλ: 210 7220866 και 6945380044 (κα. Κατερίνα Λιάπη). Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 
Πάρτε μαζί: Νερό, άνετα ρούχα, παπούτσια κατάλληλα για περπάτημα στο βουνό.

Η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών διαχειρίζεται το Αισθητικό Δάσος στον Υμηττό γύρω από την Μονή Καισαριανής και επενδύει μεγάλο μέρος της προσπάθειάς της στο να φέρει οικογένειες, σχολεία και παιδιά κοντά στη φύση, μέσα από τα εκπαιδευτικά και τα οικογενειακά προγράμματα που συντονίζει.