ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ

ΠαραμυθοχώραΗ Παραμυθοχώρα γιορτάζει τη νέα θεατρική περίοδο και προσφέρει… μια γεύση από τις παραστάσεις, τις δράσεις και τα εργαστήρια της περιόδου 2017 – 2018 σε μια μοναδική δωρεάν εκδήλωση για όλους την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου!

Η έμπειρη ομάδα των κουκλοπαικτών και των εμψυχωτών της Παραμυθοχώρας θα μας περιμένει την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 το πρωί για να μας ξεναγήσει σε έναν υπέροχο παιδικό χώρο γεμάτο υλικά που μεταμορφώνονται στα χέρια των παιδιών και κούκλες που ζωντανεύουν και λένε ιστορίες! Μια υπέροχη ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τους ανθρώπους της Παραμυθοχώρας και να μάθουμε τα πάντα για τις παραστάσεις, τις δράσεις, τις προβολές και τα εργαστήριά!

Η Παραμυθοχώρα, ένας από τους λίγους θεατρικούς χώρους της Αθήνας αποκλειστικά αφιερωμένος στο κουκλοθέατρο για παιδιά, κλείνει φέτος 18 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας. Στεγασμένη σε ένα υπέροχο νεοκλασικό κτίριο στο Μετς, υποδέχεται κάθε χρόνο εκατοντάδες γονείς, εκπαιδευτικούς και παιδιά με παραστάσεις και δράσεις που ψυχαγωγούν και εμπνέουν. Στόχος των ανθρώπων της είναι η δημιουργία παραστάσεων για παιδιά με κριτήρια αντίστοιχα των παραστάσεων για ενήλικες: η προσεκτική επιλογή ρεπερτορίου που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τα συναισθήματα των παιδιών, οι πολύμηνες πρόβες, η δημιουργία πρωτότυπων σκηνικών και κοστουμιών για κάθε παράσταση, οι υποκριτικές εναλλαγές και ο λεπτός χειρισμός των διαφορετικών ειδών κούκλας ανεβάζουν κάθε χρόνο πιο ψηλά τον πήχη κερδίζοντας τα χαμόγελα των παιδιών και την εμπιστοσύνη γονιών και εκπαιδευτικών.

Ελάτε, λοιπόν, και φέτος στο φιλόξενο σπιτικό της να μοιραστούμε μοναδικές στιγμές με τα παιδιά: να παίξουμε και να διασκεδάσουμε, να πυροδοτήσουμε τη φαντασία τους, να εξερευνήσουμε μαζί τα συναισθήματά τους, να μάθουμε νέα πράγματα και να ανακαλύψουμε μέσα από την τέχνη τον κόσμο γύρω μας.

Πότε: Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 π.μ.,
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Παραμυθοχώρα
Αναπαύσεως 14 & Τυρταίου 1
Τηλ. 2109216346, 6936655925 & 927
www.paramithohora.gr

Leave a Reply