ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ;

Τις Κυριακές του Φεβρουαρίου, ο IANOS καλεί τα παιδιά για να ακούσουν μουσική, καθώς η Ευανθία Ρεμπούτσικα παρέα με αγαπημένους της μικρούς φίλους και 5 σολίστες μουσικούς παρουσιάζουν τη συναυλία με τίτλο “Τι λέει η αλεπού;”, σε δύο παραστάσεις στις 11:00 και στις 14:00. Το ομώνυμο άλμπουμ, εμπνευσμένο από τους Μύθους του Αισώπου, θα κυκλοφορήσει με βιβλίο από την Cantini και τον ΙΑΝΟ στις 10 Φεβρουαρίου.Τη μουσική  υπογράφει η Ευανθία Ρεμπούτσικα  και τους στίχους η Ελένη Ζιώγα. Μέσα από την μουσική και τις παιδικές φωνές  ζωντανεύουν αγαπημένοι ήρωες και χιλιοειπωμένες ιστορίες όπως η Αλεπού, η Χελώνα, ο Τζίτζηκας και ο Μέρμηγκας αλλά και ο ξεχωριστός Κόρακας. 
Στην παράσταση συμμετέχουν οι μουσικοί:  Ανδρέας Συμβουλόπουλος (πιάνο), Θάνος Σταυρίδης (ακορντεόν), Τζιμ Σταρίδας (τρομπόνι),  Άγγελος Παπαδάτος (κοντραμπάσο), Νίκος Παπαβρανούσης (τύμπανα).
Η παιδική χορωδία αποτελείται από τους: Χρήστο Γόρδιο, Γιώργο Κανελλόπουλο, Μιχαήλ Πρωτονοτάριο, Βασίλη Τσιρκινίδη, Ηρώ Κανελλοπούλου, Δέσποινα Πέτσιου, Κάτια Σαρατσή  και  Ειρήνη Φραγκή.
CD_ Τι λεει η Αλεπού - εξώφυλλο
Παραστάσεις: Κυριακή 9/2 – 16/2 – 23/2
Ώρες παρουσιάσεων: 11:00 & 14:00
Διάρκεια: 75′
Για παιδιά από 4 έως 104 ετών
Γενική Είσοδος: 10€
Οι πόρτες ανοίγουν μισή ώρα πριν τις παραστάσεις.  Η συναυλία θα μεταδίδεται ζωντανά από τo ianos.gr/radio/
Πληροφορίες – Κρατήσεις Εισιτηρίων:IANOS | τηλ. 210 32 17 810, Σταδίου 24 – Αθήνα
Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ: Σταδίου 24 & Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι) και στο www.ianos.gr
remp
Λίγα λόγια για τον δίσκο: Η δισκογραφική συνάντηση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και της Ελένης Ζιώγα με αφορμή ένα άλμπουμ για παιδιά δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο εκτός από ξεχωριστή! Με όχημα τους Μύθους του Αισώπου, 8 τραγούδια ερμηνευμένα από παιδιά, 1 νανούρισμα που ερμηνεύουν γλυκά ο Στέφανος Ληναίος και η Έλλη Φωτίου και 3 ορχηστρικές μουσικές μας ταξιδεύουν στην παιδικότητά μας αλλά και φέρνουν τα παιδιά σε επαφή με την ελληνική μυθολογία. Το εξώφυλλο του άλμπουμ έχει φιλοτεχνήσει ο Αλέκος Φασιανός. Μέσα από την μουσική, τις φωνές και τα γέλια 25 παιδιών ζωντανεύουν αγαπημένες  ιστορίες και ήρωες. Τη διδασκαλία των παιδιών έκανε η Άρτεμις Γκόνου.

One Response

  1. kiriakiο δουν 9 Φεβρουαρίου, 2014

Leave a Reply