8 ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΜΑΣΚΟΤ ΜΟΝΟ ΣΤΟ SANTA CLAUS KINGDOM

Το παραμύθι των Χριστουγέννων ζωντανεύει και φέτος αποκλειστικά στο Santa Claus Kingdom, που έχει ετοιμάσει κάτι σπέσιαλ για τους μικρούς του φίλους: τη μεγαλύτερη παρέλαση μασκότ αυτά τα Χριστούγεννα! 

low frodi 0

Ο FRODI ο παγοκολλητός των παιδιών, ο χιονάνθρωπος που δε λιώνει ποτέ! Ο μοναδικός Frodi είναι η επίσημη μασκότ του πάρκου και θα γίνει  η πιο αγαπημένη φιγούρα των Χριστουγέννων! Μαζί του θα είναι τα ατρόμητα Χελωνονιντζάκια, ο Leonardo και ο Donatello, οι λατρεμένες Lalaloopsy Bea Spells-a-Lot και Lalaloopsy  Crumbs, ο Μπομπ Σφουγγαράκης, ο κολλητός του ο Πάτρικ και η Ντόρα  η μικρή εξερευνήτρια!

Περιμένουν τους μικρούς τους φίλους να  έρθουν να παίξουν ΚΑΙ να ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ τους! 8 μασκώτ σε 1 μόνο για εσάς! Για 6 εμφανίσεις 6 εμφανίσεις τα Σαββατοκύριακα 12-13 και 19-20 Δεκεμβρίου και την Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ.

Το  Santa Claus Kingdom έφερε και φέτος στην Ελλάδα τον αληθινό Άι-Βασίλη, από το Ροβανιέμι της Φινλανδίας, που θα βρίσκεται στο πάρκο έως την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου! Με τα λευκά του γένια και την πανέμορφη φορεσιά του, άφησε για λίγο τις προετοιμασίες των Χριστουγέννων στο χωριό του, τους αγαπημένους του ταράνδους και το εργαστήριό του και ήρθε στο Santa Claus Kingdom για να συναντήσει τους φίλους του στην Αθήνα για να μας δώσει την αγάπη του και να μας μεταδώσει λίγη από τη μαγεία του και την καλή θέληση του πνεύματος των Χριστουγέννων!

low ice family

Ο Άγιος Βασίλης, μαζί με το Ξωτικό-βοηθό του, τo Τόντουτ φωτογραφίζεται με τα παιδάκια και υπογράφει αυτόγραφα στο Santa Claus Kingdom!

Για περισσότερες πληροφορίες για το Santa Claus Kingdom, δείτε εδώ!

ΩΡΑΡΙΟ: Το Santa Claus Kingdom λειτουργεί 5 Δεκεμβρίου 2015 έως 7 Ιανουαρίου 2016  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 10 π.μ. – 10 μ.μ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6199 777

www.SantaClausKingdom.com

http://www.facebook.com/SantaClausKingdom

Το Santa Claus Kingdom διοργανώνεται από την εταιρεία Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια», που για πάνω από 34 χρόνια ψυχαγωγεί το παιδί και όλη την οικογένεια! Είναι απολύτως ασφαλή και έχουν Πιστοποίηση ποιότητος και ασφάλειας από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Leave a Reply