«ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΕΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» ΣΤΟΝ ΓΑΤΟ ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στις 10:15 δίνουμε ραντεβού στο παιδικό βιβλιοπωλείο Ο Γάτος Μαουρίτσιο με την Αννέτα και τους βιβλιοφάγους για να ψάξουμε τα στολίδια του χριστουγεννιάτικου δέντρου ενός λιονταριού! Πού πήγαν τα στολίδια; Πού κρύφτηκε το λιοντάρι; Πώς να κρύψεις ένα Λιοντάρι τα Χριστούγεννα;Ένα παιχνίδι εξερεύνησης, μας οδηγεί στην αφήγηση του παραμυθιού και στην κατασκευή του δικού μας λιονταριού!

Βιβλίο: Πώς να κρύψεις ένα Λιοντάρι τα Χριστούγεννα, εκδόσεις Ίκαρος, της Helen Stephens, μετάφραση: Μαριλένα Πανουργιά

«Δεν επιτρέπονται τα λιοντάρια στο τρένο», είπε η μαμά. Η Έλλη θα φύγει για τα Χριστούγεννα με την οικογένειά της, αλλά το λιοντάρι της δεν μπορεί να πάει μαζί τους. Η Έλλη στενοχωριέται και το λιοντάρι αποφασίζει να τους ακολουθήσει στα κρυφά. Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να κρύψεις ένα λιοντάρι τα Χριστούγεννα;

Yλοποίηση και εμψύχωση εργαστηρίου: Αννέτα Ρούσσου

Πότε: Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Ώρα: 10:15 – 11:15

Ηλικίες: 4-6 ετών

Κόστος: 8 ευρώ

[Δηλώστε εγκαίρως τo ενδιαφέρον σας στο τηλέφωνο 211 18 24 881 ή στο email: mauriciobookstore@gmail.com]

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Οι ομάδες θα είναι ολιγομελείς και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Πληροφορίες

Παιδικό βιβλιοπωλείο «Ο γάτος Μαουρίτσιο»

Ευφρονίου 10-12, Παγκράτι 116 34 | Μετρό Ευαγγελισμός

Τ. 211 18 24 881| email: mauriciobookstore@gmail.com

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα της Αννέτας Ρούσσου: Η Αννέτα Ρούσσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μοσχάτο και είναι απόφοιτος του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του ΕΚΠΑ με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση». Συνεχίζοντας τις σπουδές της, το 2019 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εκπαίδευσης στο Γνωσιακό Συμπεριφορικό Δράμα (CBD). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα τη βιωματική μάθηση, το θεατρικό παιχνίδι, τη διαφοροποιημένη παιδαγωγική και την ειδική αγωγή. Έχει εργαστεί με ομάδες παιδιών νηπιακής ηλικίας γενικής τάξης, καθώς και σε τμήματα ένταξης. Τα τελευταία οχτώ χρόνια εργάζεται ως νηπιαγωγός σε σχολεία. Με την ομάδα που συνεργάζεται αναλαμβάνουν τη δημιουργία σχεδίων εργασίας (projects) και δράσεων με επίκεντρο τα ενδιαφέροντα των μαθητών. Αγαπά πολύ τα παιδικά παραμύθια, μα πιο πολύ τις ιστορίες που φτιάχνουμε με τη φαντασία μας.

Leave a Reply