ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ “Η ΓΟΡΓΟΝΑ” ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ MAX STORES ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

MERMAID

Όταν ένας ξακουστός νεοελληνικός μύθος, η Γοργόνα, γίνεται βιβλίο, όταν αποδίδεται με τον καλύτερο τρόπο από αγαπημένη συγγραφέα παιδικών βιβλίων, όταν η εικονογράφηση αποτελεί έργο τέχνης, όταν τα παιδιά βρίσκουν το βιβλίο αφορμή για έκφραση και επικοινωνία ακόμα και στην αγγλική γλώσσα, τότε στα MAX STORES έχουν όλους τους καλούς λόγους για να συνεργαστούν όλοι μαζί και να οργανώσουν μια υπέροχη εκδήλωση!

Πιο συγκεκριμένα, τα MAX STORES προσκαλούν όλους τους μικρούς και μεγάλους τους φίλους στην εκδήλωση με αφορμή την αγγλική έκδοση του βιβλίου της Αγγελικής Δαρλάση από τη σειρά Ιστορίες Νεοελληνικής Μυθολογίας (Myths and Legends of Modern Greece) των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, σε μια παρουσίαση από παιδιά για παιδιά της ιστορίας Τhe Mermaid/ Η Γοργόνα, την Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018, στις 7 μ.μ., στο Βιβλιοπωλείο MAX STORES Γαλατσίου (Λεωφ. Γαλατσίου 83).

Το μύθο της γοργόνας θα παρουσιάσουν οι μαθητές της Β’ και C’ class  από το Φροντιστήριο Polyglosso Γαλατσίου! Τα ευφάνταστα σκηνικά επιμελείται η φίλη και εικαστικός Άννα Σπαθάρη από το blog Journey into Creativity. Το θεατρικό των παιδιών θα είναι στα αγγλικά! Μια καλή ευκαιρία να εισάγουμε τα μικρότερα παιδιά στην αγγλική γλώσσα και για τα μεγαλύτερα να εξασκηθούν σε αυτή και να την απολαύσουν.
GORGONA_MAXSTORES_AFISA

Στα MAX STORES υποδέχονται το καλοκαίρι με Παιχνίδια, Βιβλία και Φαντασία! Ετοιμαστείτε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και μη ξεχάσετε να πάρετε τα βιβλία σας, ελληνικά και ξενόγλωσσα για κάθε στιγμή και για κάθε ηλικία!

Leave a Reply