ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΝΤΟΡΕΜΥΘΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

«Παιδιά χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να εξιχνιάσουμε δύο σοβαρότατες υποθέσεις: Να  ανακαλύψουμε ποιος έκανε πιπί στον Μισισιπή και να καταλάβουμε τι δουλειά έχει ένα φτυάρι στον Άρη. Όλοι μαζί θα μεταμορφωθούμε σε παπάκια και θα απολαύσουμε ένα ταξίδι στον Μισισιπή ώσπου ένα απρόοπτο γεγονός θα μετατρέψει το ήσυχο ταξίδι σε ξεκαρδιστική περιπέτεια! Στη συνέχεια, θα γίνουμε Αρειανοί, παίζοντας ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με εικόνες, θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι είναι αυτό το περίεργο αντικείμενο στον πλανήτη μας, πως βρέθηκε εκεί και πώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε». 

Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο καλούν τους μικρούς τους φίλους από 4 ετών το Σάββατο 13.2.2016 στον Πολυχώρο για να παρακολουθήσουν τη δραματοποιημένη αφήγηση των Παραμυθιών Ντορεμυθιών Ποιος έκανε πιπί στον Μισισιπή; και Ένα φτυάρι στον Άρη του Ευγένιου Τριβιζά. Η ηθοποιός Μαρία Τερζάκη αφηγείται με ζωντανή μουσική και διαδραστικά παιχνίδια.

PIPI

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο [email protected], σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

Πολυχώρος Μεταίχμιο, Ιπποκράτους 118, Αθήνα 

Leave a Reply