“ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ”, ΣΤΟΝ ΓΑΤΟ ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ

Όταν το κορίτσι αποφάσισεΟ Οκτώβρης για τον Γάτο Μαουρίτσιο είναι σημαντικός. Γιατί; Διότι έχει γενέθλια και κλείνει 4 χρόνια! Αυτός ο μήνας θα είναι γεμάτος, θα είναι γιορτινός, θα έχει διάφορες εκπλήξεις και δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Η γιορτή ξεκινάει από την πρώτη κιόλας μέρα του μήνα! Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στις 12:00, oι εκδόσεις Φουρφούρι και Ο Γάτος Μαουρίτσιο μάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου “Όταν το κορίτσι αποφάσισε”. Οι δημιουργοί Χάρις Σαπουντζή και Κωνσταντίνος Μπουτόπουλος θα διαβάσουν αποσπάσματα, θα παίξουν με τους μικρούς φίλους του αγαπημένου μας Γάτου και θα δημιουργήσουν τη δική τους ταινία με πρωταγωνίστρια την ηρωίδα του βιβλίου.

Τι έγινε Όταν το Κορίτσι Αποφάσισε… να ξεπεράσει το φόβο της για τη θάλασσα και να μάθει κολύμπι; Ποιος θα της δώσει πληροφορίες; Πώς θα μάθει όσα δεν ξέρει; Ποιος θα τη βοηθήσει; Θα τα καταφέρει ή όχι; Καμία σημασία δεν έχει. Ούτως ή άλλως, η προσπάθεια είναι που μετράει! Το σπίτι γίνεται το πεδίο εξάσκησής της και οι πολύχρωμες περιπέτειές της καθρέφτης όλων των καθημερινών επιτυχιών και αποτυχιών κάθε μικρού αναγνώστη. Πρόκειται για το πρώτο από τη σειρά εικονογραφημένων βιβλίων με τίτλο «Όταν το Κορίτσι Αποφάσισε». Η αποφασιστικότητα και η ευρηματικότητά της εμπνέουν κορίτσια και αγόρια, ενώ η σειρά προσεγγίζει με χιουμοριστική διάθεση θέματα που απασχολούν τα παιδιά από 4 ετών και την οικογενειακή καθημερινότητα (γέννηση δεύτερου παιδιού, διαχείριση παιχνιδιών, διαχείριση συναισθημάτων, συνύπαρξη με ζώα κ.α.).

Συγγραφέας: Κωνσταντίνος Μπουτόπουλος
Εικονογράφηση: Χάρις Σαπουντζή
Είσοδος ελεύθερη Για παιδιά 4-8 ετών

Δείτε περισσότερα για το βιβλίο εδώ

Παιδικό βιβλιοπωλείο «Ο Γάτος Μαουρίτσιο», Ευφρονίου 10-12, Παγκράτι 116 34 | Μετρό Ευαγγελισμός Τ. 211 18 24 881| email: mauriciobookstore@gmail.com

Leave a Reply