ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ

aggelou_sini_2Οι εκδόσεις Παπαδόπουλος και ο IANOS παρουσιάζουν το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 12:00 τη νέα σειρά «Οι περιπέτειες του Μικρού Κοπέρνικου» των Άγγελου Αγγέλου και Έμης Σίνη και καλούν όλους τους μικρούς τους φίλους από 4 ετών και άνω να γιορτάσουν μαζί τους, με αφορμή την κυκλοφορία των δυο πρώτων τίτλων της σειράς.

Είστε έτοιμοι να γνωρίσετε τον Μικρό Κοπέρνικο και την παρέα του; Να πάρετε μέρος σε μια πολύχρωμη μάχη και να ανακαλύψετε θαμμένους δεινόσαυρους; Οι συγγραφείς και η ομάδα Κοπέρνικος δημιουργούν την πιο θεατρική, περιπετειώδη και ανατρεπτική βιβλιοπαρουσίαση! Με ζωντανή μουσική, αυτοσχέδιους ήχους και θεατρικούς διαλόγους γεμάτους χιούμορ και δράση, η Κοπερνικοπαρέα υπόσχεται μια μοναδική περιπέτεια.

Συμμετέχουν οι: Άγγελος Αγγέλου, Ελισσαίος Βλάχος, Τίμος Δασκαλόπουλος, Λευτέρης Ελευθερίου, Γιώργος Ζιώτας, Μαρία Ξυδάκη, Δανάη Παναγιωτοπούλου, Ανδρέας Παπακωνσταντίνου, Παντελής Ραβδάς, Έμη Σίνη.

Είσοδος ελεύθερη

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο IANOS Café.

Οι περιπέτειες του μικρού Κοπέρνικου

Οι περιπέτειες του μικρού Κοπέρνικου

Λίγα λόγια για τα βιβλία

Ο μικρός Κοπέρνικος και ο πόλεμος των άσπρων: Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα; Το μπλε, το κόκκινο, το κίτρινο ή μήπως το πράσινο; Όποιο και να είναι πάντως, σίγουρα δεν θα σας άρεσε καθόλου να κολυμπάτε μέσα σε αυτό ή να το βρίσκετε πασαλειμμένο πάνω στα μαλλιά, στα ρούχα και στα παπούτσια σας, όπως ακριβώς συνέβη εκείνη τη μέρα στον μικρό Κοπέρνικο και την παρέα του!

Ο μικρός Κοπέρνικος και το πάρκο των δεινοσαύρων: Τι θα κάνατε αν σας έλεγαν ότι, πριν από εκατομμύρια χρόνια, στην αυλή του σχολείου σας έπαιζαν ανέμελα Γιγαντόσαυροι; Ή ότι πάνω ακριβώς από το σπίτι σας πετούσαν τεράστιοι Πτερανόδοντες κι ότι το μόνο που χρειάζεστε για να τους δείτε και να τους αγγίξετε σήμερα είναι μια απλή… οδοντόβουρτσα; Ε λοιπόν, με αυτή την πρόκληση ήρθαν αντιμέτωποι εκείνη τη μέρα ο μικρός Κοπέρνικος και η παρέα του.

Η εικονογράφηση και των δυο βιβλίων είναι της Λίλας Καλογερή. 

No Responses