Ο ΜΑΡΤΗΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ

Πρόσκληση Μάρτης εγκαίνιαΟι εκδόσεις Μάρτης με μεγάλη χαρά μάς περιμένουν για να γιορτάσουμε μαζί τα τέταρτα γενέθλιά τους, το Σάββατο 19 Μαΐου και ώρα 12:00 στον νέο τους χώρο στην οδό Χάρητος 8 στο Κολωνάκι, παρέα με τον ηθοποιό και συγγραφέα Γιώργο Νανούρη σε μια διαδραστική αφήγηση του βιβλίου του “Επτά παραμύθια μία ιστορία: ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν” ,σε εικονογράφηση Φίλιππου Φωτιάδη.

Ο Λευτέρης Γρηγορίου και ο Σόλης Μπαρκής θα μας ταξιδέψουν με τα κρουστά τους σε μουσικές της Μεσογείου και της Αφρικής!

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη

Εκδόσεις Μάρτης: Χάρητος 8, 10675, Κολωνάκι, 210-3210982

hans_web-copy

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Το «Κοριτσάκι με τα σπίρτα», τα «Κόκκινα παπούτσια», η «Πριγκίπισσα και το μπιζέλι», ο «Ξύλινος στρατιώτης», το «Μαγικό σεντούκι», ο «Χιονάνθρωπος» και το «Έλατο» είναι επτά από τα πιο κλασικά και αγαπημένα παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιώργος Νανούρης τα συνυφαίνει σε μία ευφάνταστη ιστορία και ο Φίλιππος Φωτιάδης τα ζωντανεύει με την ξεχωριστή του εικονογράφηση. Ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν! Η έκδοση βασίζεται στην παράσταση «Τα παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν» σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώργου Νανούρη, που παρουσιάζεται στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών από τον Δεκέμβριο 2017 έως τον Ιανουάριο 2018 με τη συμμετοχή μουσικών της Καμεράτας υπό τη διεύθυνση του Παναγιώτη Βλάχου.

Leave a Reply