Ο ΦΑΝΗΣ Ο ΦΑΡΣΕΡ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Ο Φάνης ο φαρσέρΤο Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, στις 12:30 μ.μ., οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν στον Πολυχώρο Μεταίχμιο, τους μικρούς τους φίλους από 6 ετών σε εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο της Τζένης Κουτσοδημητροπούλου Ο Φάνης ο φαρσέρπου μόλις κυκλοφόρησε, σε εικονογράφηση Βασίλη Γρίβα.

Ο Φάνης είναι πραγματικά πολύ καλός φαρσέρ! Καταφέρνει να κάνει όλη την τάξη να γελά καθημερινά, με τα πιο απίθανα αστεία του. Όλοι θέλουν να είναι μπροστά, όταν κάνει την επόμενη κασκαρίκα του. Αλλά τι γίνεται όταν ένα αστείο, ένα πείραγμα παύει να προκαλεί γέλιο και διασκέδαση; Ίσως ο Φάνης να παραμείνει φαρσέρ, αλλά ένα είναι σίγουρο: Θα μάθει πως δεν είναι όλα τα αστεία για γέλια. Και ότι μερικές φορές οι πράξεις μας μπορούν να πληγώσουν, παρόλο που έχουμε καλή πρόθεση.

Αν σας αρέσουν οι φάρσες, αν γελάτε με τις πλάκες και δεν έχετε ακούσει την ιστορία του Φάνη, τότε ελάτε να τον γνωρίσετε από κοντά. Η συγγραφέας Τζένη Κουτσοδημητροπούλου θα σας περιμένει με πολλά παιχνίδια και όμορφες εκπλήξεις!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Για παιδιά από 6 ετών

Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr

Πολυχώρος Μεταίχμιο

Ιπποκράτους 118, Αθήνα

No Responses

Leave a Reply