ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΤΡΕΛΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ

Τα ζώα του βιβλίου «Ένα τρελό τρελό Αγρόκτημα», που δημιουργήθηκαν από την πένα της Ράνιας Μπουμπουρή και απέκτησαν φωνή με τη μελοποίηση του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου στο CD που συνοδεύει την έκδοση (Εκδόσεις Ψυχογιός), θα ξεχυθούν στο café του Ιανού το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 1 το μεσημέρι, για να γνωρίσουν τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους τους και να τους ξετρελάνουν, σε μια υπέροχη μουσική εκδήλωση!

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, η συγγραφέας και δημοσιογράφος Ράνια Μπουμπουρή θα «ανακρίνει»-με τη βοήθεια του κοινού- τον συνθέτη, τραγουδιστή και πολυοργανίστα μουσικό Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο τόσο ως προς τις μουσικές όσο και ως προς τις ζωολογικές του γνώσεις! Μαζί τους επί σκηνής θα βρίσκονται οι μουσικοί: Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος (πιάνο, πλήκτρα, ακορντεόν), Στέλιος Πασχάλης (τύμπανα) και Χάρης Κωνσταντόπουλος (σαξόφωνο, φλάουτο, κλαρινέτο).

Προβολές: Θανάσης Κακαΐτσας.

Έκτακτες συμμετοχές:

Το «Τραγούδι της Κότας» θα τραγουδήσει η Ευσταθία.

Το «Τραγούδι του Γαϊδάρου» θα τραγουδήσει ο Κρατερός Κατσούλης.

Το «Τραγούδι των Ζώων» θα τραγουδήσουν οι μικροί Αναστασία Γουλιάμου και Δημοσθένης Γαζής.

Στο «Τραγούδι του Γαϊδάρου», μπουζούκι θα παίξει ο Νίκος Ζούκας.

Στο «Τραγούδι του Σκύλου», τρομπέτα θα παίξει ο Σωτήρης Πέπελας.

Διάρκεια: 1 ώρα

Είσοδος ελεύθερη

Για παιδιά από 3 ετών

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ΙΑΝΟS CAFÉ (Σταδίου 24, Αθήνα)

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Στο αγρόκτημα του κυρ Νίκου και της κυρα-Θοδώρας επικρατεί αναστάτωση μεγάλη. Έχουν έρθει για επίσκεψη τα δύο εγγονάκια τους, η Ζέτα και ο Χάρης, που είναι πολύ σκανταλιάρικα κι ενοχλούν τα ζώα. Έτσι, τα ζώα του αγροκτήματος αναλαμβάνουν δράση, ώστε να μάθουν τα παιδιά κάποια σημαντικά πράγματα γι’ αυτά και την προσφορά τους στους ανθρώπους. Τι λέτε, θα τα καταφέρουν;

Δώρο το CD με τα 14 τραγούδια του βιβλίου, σε μουσική του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου.

Ερμηνεύουν οι: Βασιλική Ανδρίτσου, Σοφία Βογιατζάκη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ευσταθία, Κρατερός Κατσούλης, Idra Kayne, Χρήστος Λούλης, Γεωργία Νταγάκη, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Άννα Παναγιωτοπούλου, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Μάρθα Φριντζήλα. (το cd διατίθεται μόνο με την έντυπη έκδοση)

Το τρίτο βιβλίο της σειράς με μελοποιημένα τραγούδια του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου, μετά τη «Μια τρελή αλφαβήτα» και το «Ένα τρελό τρελό αριθμητάρι», υπόσχεται να προσφέρει μια ξεχωριστή αναγνωστική εμπειρία στους μικρούς μας φίλους αλλά και να τους διδάξει κάποια σημαντικά πράγματα με τον πλέον διασκεδαστικό τρόπο! Για άλλη μια φορά τα τραγούδια ζωντανεύουν από τις φωνές σημαντικών Ελλήνων καλλιτεχνών.

Leave a Reply