ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ PUBLIC ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Ένα τελευταίο γράμμαΟι εκδόσεις Παπαδόπουλος μάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου “Ένα τελευταίο γράμμα“, που  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, 12:00, στο Public Συντάγματος (Καραγιώργη Σερβίας 1, Σύνταγμα, 5ος  όροφος). 

Ο συγγραφέας Αντώνης Παπαθεοδούλου και η εικονογράφος Ίριδα Σαρμαρτζή μάς καλούν να ακούσουμε το παραμύθι και να γίνουμε για λίγο οι ταχυδρόμοι μιας άλλης εποχής! Στη συνέχεια όλοι μαζί θα περπατήσουμε μέχρι το ταχυδρομείο στην άλλη μεριά της Πλατείας και θα στείλουμε τα δικά μας γράμματα.

ENA TELEYTAIO GRAMMA

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Για τον κύριο Κώστα ήταν η τελευταία μέρα στη δουλειά. Η τελευταία μέρα που θα ήταν ο μοναδικός ταχυδρόμος ενός ολόκληρου νησιού. Ήθελε να το πει σε όλους, να τους αποχαιρετήσει. Αλλά τι παράξενο! Κανείς δεν ήταν στην πόρτα να τον περιμένει, όπως κάθε μέρα εδώ και πενήντα χρόνια… Το βιβλίο των Αντώνη Παπαθεοδούλου και Ίριδας Σαμαρτζή «Ένα τελευταίο γράμμα» (Διεθνές Βραβείο Εικονογραφημένου Βιβλίου Compostela 2016), που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος μιλάει σε μικρούς και μεγάλους για τα νέα, τις ιστορίες, τα αντίο, τα ευχαριστώ κι όλα όσα θέλουμε να μοιραζόμαστε, με γράμματα ή χωρίς.

Public Συντάγματος
Καραγιώργη Σερβίας 1
Σύνταγμα (5ος  όροφος)

Leave a Reply