ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

LookInsideSpace_ProsklisiΟι Εκδόσεις Παρισιάνου παρουσιάζουν το παιδικό βιβλίο «Ανακάλυψε το διάστημα» και προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 20:00 στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (Λόφος Νυμφών, Θησείο) σε ένα συναρπαστικό ταξίδι εξερεύνησης του διαστήματος 👨‍🚀👩‍🚀🚀

Ταξιδέψτε μέσα από τις σελίδες ενός υπέροχου τρισδιάστατου βιβλίου και ανακαλύψτε τα μυστικά του σύμπαντος: Πώς δημιουργήθηκε το φεγγάρι; Γιατί λάμπουν τ’ αστέρια; Υπάρχει ζωή στον Άρη; Και πολλά πολλά ακόμη.

Ο ηθοποιός και… «αστροναύτης» Ιορδάνης Καλέσης, άρτι αφιχθείς από τον Άλφα του Κενταύρου, θα μιλήσει στα παιδιά για το σύμπαν και θα μοιραστεί τις περιπέτειές του από τα διαγαλαξιακά του ταξίδια μέσα από θεατρικά παιχνίδια… διαστημικά!

LookInsideSpace

Το βιβλίο «Ανακάλυψε το διάστημα» ανήκει στην επιτυχημένη σειρά βιβλίων «Ανακάλυψε». Πρόκειται για οκτώ υπέροχα και άκρως πρωτότυπα τρισδιάστατα βιβλία με «παραθυράκια» για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά. Σύντομα, εύληπτα κείμενα και μια εξαίσια εικονογράφηση  σάς ξεναγούν στον θαυμαστό μας κόσμο!

Μετά το πέρας της εκδήλωσης και από τις 21:00 και εξής, όσοι γονείς και παιδιά επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν την επίσημη ξενάγηση από τους υπεύθυνους του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.