ΤΟ ΥΠΝΑΡΟΥΔΙ ΚΑΙ Η ΕΛΕΑΝΝΑ ΣΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

To Σάββατο 2.11.2013, στις 12 το μεσημέρι, οι εκδόσεις Πατάκη και ο ΙΑΝΟS παρουσιάζουν στους μικρούς τους φίλους το βιβλίο “Το Υπναρούδι και η Ελεάννα σε φανταστικές περιπέτειες”, της Αργυρώς Μουντάκη.

Το µικρό Υπναρούδι µετά τον αιφνιδιασµό της επιθετικής αράχνης χάνει τον δρόµο για το σπίτι του, αλλά συναντάει την Ελεάννα! Γίνεται το µικρό της κατοικίδιο και οι περιπέτειές τους αρχίζουν… Γιατί το Υπναρούδι εξαφανίστηκε και αναστάτωσε µια ολόκληρη τάξη; Πώς θα το βρει η καλή τους η δασκάλα; ypnaroudiΠοιο είναι το Τυχερούδι; Και ο Γιώργος γιατί θα πάρει όλη τη µυρµηγκοοικογένεια σπίτι του; Από ποιον κίνδυνο θα σώσει το Υπναρούδι τη γλυκιά Μελένια; Είστε έτοιμοι να τους ακολουθήσουμε και να τα μάθουμε όλα; Η συγγραφέας Αργυρώ Μουντάκη περιμένει τα παιδιά ηλικίας από 4 μέχρι 8 ετών να παίξουν, να ζωγραφίσουν, να δημιουργήσουν στην παρουσίαση του βιβλίου της! Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

 ΙΑΝΟS
Σταδίου 24, Αθήνα
 

Ο ΙΑΝΟS εδώ και χρόνια έχει αφιερώσει τα μεσημέρια του Σαββάτου στους μικρούς του φίλους. Από τον Σεπτέμβριο έως και τον Ιούνιο, κάθε Σάββατο στις 12 το μεσημέρι τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις βιβλίων, ειδικά εργαστήρια, μουσικο-θεατρικές παραστάσεις και φυσικά να έρθουν σε επαφή με τους ίδιους τους δημιουργούς όλων αυτών.  

Leave a Reply