ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ!

Η Σφίγγα ξέρει πολλά αινίγματα.
Ρωτάει τους περαστικούς και περιμένει να βρουν λύση…
Οι Σειρήνες τραγουδούν καλά. Όλοι το λένε.
Όποιος ακούσει τη μουσική τους χάνει τον νου του…

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή τα Μυθολογικά Παραμύθια του Κώστα Πούλου ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΦΙΓΓΑΣ και ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΣΕΙΡΗΝΩΝ το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015, στις 12:30 το μεσημέρι, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα). 

Τα τέρατα της ελληνικής μυθολογίας μιλούν για τον εαυτό τους. Ελάτε να τα γνωρίσουμε και μέσα από τις συναρπαστικές αφηγήσεις τους  να ζήσουμε τις ανθρώπινες περιπέτειες. 

Για παιδιά από 7 ετών και άνω! 

Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: [email protected]

Τα τέρατα της ελληνικής μυθολογίας μιλούν για τον εαυτό τους. Μην τα φοβάσαι. Γνώρισέ τα. 

0010767_195

Η Σφίγγα ξέρει πολλά αινίγματα. Ρωτάει τους περαστικούς και περιμένει να βρουν τη λύση. Και καλά θα κάνουν να σκεφτούν πριν απαντήσουν. Γιατί αλίμονο σε όποιον δε δώσει τη σωστή απάντηση.

0010659_195

Οι Σειρήνες τραγουδούν καλά. Όλοι το λένε. Όποιος ακούσει τη μουσική τους χάνει τον νου του. Ξεχνάει το σπίτι του και τους δικούς του και άλλο δε θέλει στη ζωή παρά να ακούει το τραγούδι τους.

Με τη σειρά Μυθολογικά Παραμύθια επιχειρείται μια καινούρια «ανάγνωση» των αρχαίων ελληνικών μύθων. Που δεν είναι παλιές χιλιοειπωμένες ιστορίες ξεχασμένων θεών, αλλά συναρπαστικά παραμύθια δράσης, μέσα από τα οποία ξετυλίγονται όλες οι διαχρονικές ανθρώπινες περιπέτειες, οι φόβοι και οι χαρές που έχουν σημαδέψει κι ακόμη σημαδεύουν την ψυχή του ανθρώπου.

Leave a Reply