ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΚΑΛΕΝΤΗ|ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ

Ελάτε να γνωρίσετε τον νέο χώρο και το Βιβλιοπωλείο-Art Shop των Εκδόσεων Καλέντη, στο Ελληνικό, όπου μπορείτε να επιλέξετε ποιοτικά βιβλία για ενήλικες και παιδιά σε συμφέρουσες τιμές.

Οι μικροί μας φίλοι και οι γονείς τους μπορούν να κάνουν μια όμορφη ξενάγηση στον κόσμο του βιβλίου και συζητώντας με τους υπευθύνους του χώρου και θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το κατάλληλο ανάγνωσμα ανά ηλικία.

Η Λέσχη Ανάγνωσης των Εκδόσεων Καλέντη λειτουργεί στον νέο Πολυχώρο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 76, στο Ελληνικό, μέσα σε μια ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα. Η δημιουργία αυτής της ζεστής βιβλιοπαρέας ανθρώπων, με στόχο τη διάδοση της φιλαναγνωσίας, διαρκώς μεγαλώνει και αγκαλιάζει περισσότερους φίλους του βιβλίου.  Αν ανήκετε στους βιβλιόφιλους ή σε αυτούς που επιθυμούν να μοιραστούν την υπέροχη εμπειρία της ανάγνωσης, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο τηλέφωνο 210 9638790 (ώρες: 10.00 έως 17.00).

FullSizeRender

Η  συμμετοχή είναι δωρεάν και στα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης γίνεται ειδική έκπτωση για την αγορά των βιβλίων των Εκδόσεων Καλέντη. Ο Πολυχώρος των Εκδόσεων Καλέντη φιλοξενεί επίσης την Παραμυθοπαρέα του Νότου, που περιλαμβάνει διάφορες δράσεις φιλαναγνωσίας, παιχνιδιού και δημιουργικής έκφρασης για τα παιδιά. Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να απολαύσουν αναγνωστικά ταξίδια μέσα από την παιδική λέσχη ανάγνωσης «Η χάρτινη αγκαλιά», μουσικοκινητικά παιχνίδια, να πειραματιστούν με εικαστικές τεχνικές, να συμμετέχουν σε θεατρικά δρώμενα, αλλά και να κάνουν το πάρτι των ονείρων τους –  κι όλα αυτά με αφορμή πάντα ένα βιβλίο.

20150508_122458

Διαβάζοντας ένα παραμύθι, μοιραζόμαστε ξεχωριστές στιγμές έμπνευσης και δημιουργίας!

Η αίθουσα του Πολυχώρου είναι κατάλληλα εξοπλισμένη και διατίθεται επίσης προς ενοικίαση σε προσιτές τιμές. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δράσεις από τη σελίδα μας www.kalendis, www.facebook.com/Kalendis/ ή καλέστε στα γραφεία των Εκδόσεων Καλέντη,τηλ. 210 9638790 (9.00-17.00).

kalentis

Εκδόσεις ΚΑΛΕΝΤΗ
Λεωφ. Βουλιαγμένης 76
16777, Ελληνικό
E-mail: [email protected] 
Τηλέφωνα: 210.96.38.790 / 210.36.01.551
Fax : 210.96.38.791 

Leave a Reply