ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΥΑΝΤΙΓΙΕ

Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή τα βιβλία της Ιωάννας Μπουλντούμη “Σαν το σκύλο με τη γάτα” και “Λείπει η γάτα, χορεύουν τα φαντάσματα”το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014, στις 12:30 το μεσημέρι, στον Πολυχώρο Μεταίχμιο.

Κι αν μια μέρα ερχόταν αυτοπροσώπως ο Ηρακλής Πουαντιγιέ και ζητούσε τη βοήθειά σας για μία από τις υποθέσεις του; Μήπως διαθέτετε ταλέντο στην εξιχνίαση μεγάλων μυστηρίων και δεν το ξέρετε; Δεν έχουμε λοιπόν παρά να το ανακαλύψουμε παρέα μέσα από μια σειρά δοκιμασιών, πειραμάτων και… πειραγμάτων που το δίδυμο Ηρακλής-Αγαθή έχουν σχεδιάσει αποκλειστικά για σας! Ακονίστε την παρατηρητικότητα και την όρεξή σας για παιχνίδι κι ελάτε να μπούμε σε μεγάλες περιπέτειες!

Με χαρά σας συστήνουμε τον Ηρακλή Πουαντιγιέ, έναν όχι και τόσο συνηθισμένο σκύλο Δαλματίας, πρώην αστυνομικό και νυν ιδιωτικό ντετέκτιβ, με λαμπρή καριέρα και  αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Η συγγραφέας Ιωάννα Μπουλντούμη σας περιμένει για να ζήσετε μαζί του μυστηριώδεις περιπέτειες.

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, στις 12:30 το μεσημέρι
Για παιδιά από 7 ετών

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος). Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της εκδήλωσης, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη της. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 211 3003580.

 Πολυχώρος Μεταίχμιο, Ιπποκράτους 118, Αθήνα 

Leave a Reply