ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ

Οι εκδόσεις Μάρτης προσκαλούν μικρούς και μεγάλους στον Παιδικό ΙΑΝΟ στην παρουσίαση του νέου τους βιβλίου “Πειθαρχία χωρίς τιμωρία”  της Judy Arnall, ενός βιβλίου γεμάτου ιδέες και προτάσεις για την ανατροφή των παιδιών χωρίς τη χρήση οποιασδήποτε τιμωρίας, βασισμένου στην περίφημη μέθοδο εκπαίδευσης γονέων Gordon.

Η Άννα Παπαφίγκου θα πραγματοποιήσει δραστηριότητες με τα παιδιά από 4 ετών και άνω, ενώ με τους γονείς θα μιλήσει ο Αλέκος Παπάγος της Gordon Hellas. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015, στις 14:00, στον παιδικό ΙΑΝΟ (Σταδίου 24, Αθήνα)

ARNALL
Πειθαρχία που δεν θα προκαλεί ένταση σε εσάς ή τα παιδιά σας!

Ένα βιβλίο για την πειθαρχία με άφθονες πρακτικές συμβουλές, στρατηγικές, μεθόδους και ιδέες για τους γονείς βρεφών έως και εφήβων, που σας προτείνει ΑΚΡΙΒΩΣ τι να κάνετε, τη δεδομένη στιγμή, για κάθε τύπο συμπεριφοράς, από το κλαψούρισμα μέχρι το σερφάρισμα στο ίντερνετ. Σήμερα οι γονείς και τα παιδιά αντιμετωπίζουν πολύ διαφορετικές προκλήσεις απ’ ό, τι η προηγούμενη γενιά. Τα σημερινά παιδιά δεν παίζουν μόνο στην παιδική χαρά της γειτονιάς, αλλά και στο απέραντο και περίπλοκο διαδικτυακό σύμπαν όπου οι δυνατότητες του γονέα για έλεγχο και επιτήρηση είναι πολύ περιορισμένες. Ακόμα και στην τρυφερή ηλικία των τεσσάρων ετών, το παιδί σας μπορεί να έρθει σε επαφή με τον κόσμο και ο κόσμος να έρθει σε επαφή με το παιδί σας. Ο ισχυρός δεσμός ανάμεσα στο γονέα και το παιδί παίζει καταλυτικό ρόλο ώστε το παιδί να σας βλέπει σαν τον φυσικό του σύμβουλο. Οι παραδοσιακές μέθοδοι πειθαρχίας δεν έχουν πια πέραση στα σημερινά παιδιά και υπονομεύουν τη δυνατότητά σας να επηρεάζετε τα ολοένα και πιο ευάλωτα παιδιά σας που σας χρειάζονται ως οδηγό ζωής! Το ξύλο και η «απομόνωση στη γωνία» δεν είναι πια αποτελεσματικά. Χρειάζονται νέα εργαλεία πειθαρχίας!

Βοηθήστε τα παιδιά σας να αποκτήσουν:

  • Αποτελεσματικές επικοινωνιακές δεξιότητες για την επιτυχία στο σχολείο, την καριέρα και τις προσωπικές σχέσεις.
  • Αυτοσεβασμό, αυτοπεποίθηση και συναισθηματική ευφυΐα.
  • Δεξιότητες ενσυναίσθησης, επίλυσης προβλημάτων, διαχείρισης θυμού και διεκδίκησης αναγκών με θετικό τρόπο.
  • Μια ζεστή και γεμάτη σεβασμό σύνδεση με εσάς!

Tι θα κατακτήσετε εσείς:

  • Ένα οριστικό αντίο στα αρνητικά συναισθήματα, την απογοήτευση, τα δάκρυα και την αναποτελεσματικότητα, που δηλητηριάζουν τη σχέση σας με το παιδί σας.
  • Δεξιότητες για να διαχειρίζεστε με όρους σεβασμού τις προκλήσεις των καιρών μας στην ανατροφή του παιδιού, όπως την επιθετική συμπεριφορά, τις εκρήξεις νεύρων, τις παραξενιές στο φαγητό, τη συμμετοχή στις υποχρεώσεις, τη σχολική μελέτη, τους τσακωμούς ανάμεσα στα αδέλφια, το κάπνισμα, την αυθάδεια, την υπερβολική ενασχόληση με τα βιντεοπαιχνίδια και τους κινδύνους της εποχής μας.
  • Τρόπους για να ελέγχετε το θυμό σας στις αναπόφευκτες δύσκολες στιγμές.
  • Μια παιδαγωγική, γεμάτη σεβασμό και χαρά σύνδεση με το παιδί σας.

Η Τζούντι Άρναλ, ΒΑ, είναι συντονίστρια εργαστηρίων γονέων σε οργανώσεις υγείας, εκπαιδευμένη ομιλήτρια  του Τoastmaster και μητέρα πέντε παιδιών. Έχει διδάξει σε χιλιάδες γονείς δεξιότητες ανατροφής, οι οποίες τους έφεραν πιο κοντά στα παιδιά τους. Είναι βασισμένες στην έρευνα και μπορεί να φανούν πολύτιμες και για τη δική σας οικογένεια.

One Response

  1. SOLAR TOYS 8 Μαρτίου, 2021

Leave a Reply