ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΛΥΒΙ

Οι εκδόσεις Πατάκη μας υποδέχονται στον παιδικό ΙΑΝΟ, όπου θα παρουσιάσουν το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, στις 12:00 ένα συναρπαστικό παιχνίδι που ξεκινάει…παρέα με ένα μολύβι!

Ελάτε να παίξουμε πρωτότυπα παιχνίδια γραφής που θα μας ταξιδέψουν στο διάστημα, στην άγρια ζούγκλα, σε κάστρα με ιππότες και πριγκίπισσες και σε άλλους φανταστικούς προορισμούς! Μαζί με τις εκπαιδευτικούς και συγγραφείς των βιβλίων “Παρέα με ένα μολύβι” Ναταλία Ζέτου και Κατερίνα Κουτρούμπα, σας περιμένουμε να περάσουμε ένα υπέροχο πρωινό παίζοντας και διασκεδάζοντας παρέα με τα μολύβια μας!

Λίγα λόγια για τη σειρά: Τα βιβλία αυτά είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση για όσους θέλουν να ενθαρρύνουν τα παιδιά να παίξουν, να εξασκηθούν, να κατανοήσουν και να αγαπήσουν τη γραφή… παρέα με ένα μολύβι! “Παρέα με ένα μολύβι” ξεκινάμε να προετοιμαστούμε με ασκήσεις γραφής και αντίληψης. Καθένα από τα “ταξίδια” του βιβλίου αποτελεί μια ανεξάρτητη θεματική ενότητα, που συνδυάζει το παιχνίδι με τον γνωστικό στόχο.

parea_me_ena_molivi_dio

Οι τίτλοι των βιβλίων είναι: 

Παρέα με ένα μολύβι… Ταξιδεύω στο διάστημα, σε έναν κόσμο μαγικό, στην άγρια ζούγκλα
Παρέα με ένα μολύβι… Ταξιδεύω στα κάστρα με ιππότες και πριγκίπισσες, στους δρόμους της πόλης, στην κουζίνα της δημιουργίας

IANOS- Σταδίου 24, Αθήνα

Είσοδος ελεύθερη

Για παιδιά από 4 έως 8 ετών

Leave a Reply