ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ PUBLIC ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Τα Public σε συνεργασία με τη Παιδική Νομική Βιβλιοθήκη διοργανώνουν μία νέα σειρά Λογοτεχνικών Περιπάτων που θα τους ενθουσιάσουν.

Η αρχή γίνεται με αφορμή το βιβλίο της Τζίνας Παπαντωνοπούλου- Καρατζά «Το Σύνταγμα της Ελλάδας για παιδιά», το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, στις 10:30, σε έναν περίπατο ειδικά για παιδιά. Τα παιδιά θα γνωρίσουν τα δικαιώματα τους μέσα από μια επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων, βόλτα και παιχνίδι στο κέντρο της Αθήνας ενώ ο περίπατος θα κλείσει με συζήτηση για τους νόμους και τη σημασία τους στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public Συντάγματος. Τα παιδιά θα έχουν οδηγούς τις εκπαιδευτικούς δρ. Χρύσα Κουράκη και Τζελίνα Βογιατζόγλου, ενώ κάθε παιδί είναι απαραίτητο να συνοδεύεται από τον κηδεμόνα του σε όλη τη διάρκεια του περιπάτου. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Νομικής Βιβλιοθήκης.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων για όλους τους περιπάτους, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.  Για να ενημερωθείτε για τη θεματολογία και τις διαδρομές των επόμενων «Λογοτεχνικών Περιπάτων», επισκεφτείτε το blog.public.gr

Leave a Reply