ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Από την Τρίτη 21 Ιουνίου έως και το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016, ελάτε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) όπου θα βρείτε μοναδικές προσφορές βιβλίων για μικρούς και μεγάλους, σε πολύ χαμηλές τιμές, που αρχίζουν από 1 ευρώ!

Σημειώστε στο ημερολόγιό σας τις ημερομηνίες και τις ώρες του bazaar και ελάτε να διαλέξετε τα βιβλία που θα σας συντροφεύσουν αυτό το καλοκαίρι. Από 21 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2016:

• Δευτέρα-Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ
• Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι

Οι αναγνώστες θα βρουν σε τιμές έκπληξη κλασικά αριστουργήματα, βιβλία καταξιωμένων Ελλήνων συγγραφέων αλλά και βραβευμένα σύγχρονα έργα απ’ όλο τον κόσμο, ενώ οι φανατικοί της αστυνομικής λογοτεχνίας θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν μυθιστορήματα σημαντικών εκπροσώπων του είδους. Οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν επίσης σε πολύ χαμηλές τιμές ενδιαφέροντα δοκίμια, διεισδυτικές και εύστοχες αναλύσεις για μια πληθώρα επίκαιρων ζητημάτων, χρονικά, μαρτυρίες και συναρπαστικές βιογραφίες. Τέλος, οι νεότεροι αναγνώστες έχουν να επιλέξουν τίτλους από μια μεγάλη γκάμα που περιλαμβάνει βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, εικονογραφημένα αλλά και εφηβικά βιβλία. Και φυσικά στις προθήκες του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ θα βρείτε όλους τους τίτλους της πολύ επιτυχημένης σειράς Μεταίχμιο Pocket και πολλά ακόμα βιβλία σε χαμηλή τιμή.

Ελάτε να ξεφυλλίσετε και να διαλέξετε τα βιβλία που θα σας κάνουν παρέα τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού στην πόλη ή στις διακοπές. Το Μεταίχμιο μάς περιμένει με δροσερούς χυμούς και καλοκαιρινή διάθεση!

13413783_901025923365335_2278357188320106071_n

Leave a Reply