5 ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

φθινοπωρινοί προορισμοί, Το καλοκαίρι τελειώνει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε δικαίωμα σε λίγες ακόμα διακοπές. Αν, λοιπόν, θέλετε να κάνετε μια μικρή εκδρομή, τότε οι ακόλουθοι φθινοπωρινοί προορισμοί κοντά στην Αθήνα προσφέρονται για μια μίνι απόδραση που θα σας ξεκουράσει και θα σας ανανεώσει. Ανακαλύψτε τους!

Μονεμβασιά

φθινοπωρινοί προορισμοί,

Ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς στη χώρα μας, η γοητευτική και πανέμορφη Μονεμβασιά μαγεύει τους επισκέπτες της με την βυζαντινή της καστροπολιτεία.

Τρίκαλα Κορινθίας

φθινοπωρινοί προορισμοί,

Είναι κοντά στην Αθήνα, έχει υπέροχη θέα, μπορείτε να πάτε βόλτα στη λίμνη, στο δάσος ή πολύ απλά να καθήσετε σε κάποιο από τα δεκάδες γραφικά καφενεία που υπάρχουν στα γύρω χωριά.

Δημητσάνα Αρκαδίας

φθινοπωρινοί προορισμοί,

Η θέα από την Δημητσάνα προς το φαράγγι του Λούσιου, τον μαγευτικό κάμπο της Μεγαλόπολης και τον Ταϋγετο σίγουρα  θα σας προκαλέσει θαυμασμό και δέος!

Αράχωβα

φθινοπωρινοί προορισμοί

Η Αράχωβα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους χειμερινούς προορισμούς της Ελλάδας. Όχι άδικα, αφού προσφέρει στον επισκέπτη γραφικές  εικόνες, παραδοσιακά σπίτια, όμορφα πλακόστρωτα δρομάκια, νόστιμες τοπικές λιχουδιές αλλά και σπουδαία μνημεία.

Ναύπλιο

φθινοπωρινοί προορισμοί

Η πόλη του Ναυπλίου είναι αναμφίβολα μια από τις πιο όμορφες και γραφικές πόλεις της Ελλάδας, με νεοκλασικά κτίρια, στενά σοκάκια και μαγική αύρα για να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!

Leave a Reply