ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ

To Κέντρο Αποκατάστασης Λόγου, Γραφής και Επικοινωνίας Λέξις διοργανώνει δυο εργαστήρια για δασκάλους, σπουδαστές, γονείς, μαθητές, θεραπευτές, εξεταστές και νηπιαγωγούς, στις 15 & 16 Νοεμβρίου 2014

Το Εργαστήρι Αποτελεσματικής Μελέτης θα σας δώσει πρακτικά εργαλεία ώστε μέσω της κίνησης να απελευθερωθούν οι δυνατότητες του κάθε μαθητή – μικρού και μεγάλου – και να μπορεί να συγκεντρώνεται, να αφομοιώνει και να κατανοεί ευκολότερα αυτά που διαβάζει. Το Εργαστήρι είναι βιωματικό και είναι καλό να το παρακολουθήσουν τα ίδια τα παιδιά. Αν διαβάζετε με το παιδί σας, παρακολουθείστε το μαζί. Έτσι θα μπορείτε να το υποστηρίξετε κάνοντας μαζί όσα θα μάθετε. Το εργαστήρι βασίζεται στις αρχές της Εκπαιδευτικής Κινησιολογίας και του Brain Gym®.

Το Εργαστήρι “Εξετάσεις Χωρίς Άγχος” θα φέρει άμεσα αποτελέσματα που διαρκούν και για να νιώσετε τη χαρά που φέρνει μια έξυπνη «εξεταστική στρατηγική». Οι εξετάσεις μπορούν να είναι εκνευριστικές, αγχωτικές, δεσμευτικές, δύσκολες, μας γεμίζουν αμφιβολίες και απαιτούν προσπάθεια από εμάς. Συχνά είναι επίσης απαραίτητες, αναγκαίες και αναπόφευκτες και, όταν πηγαίνουν καλά, μας επιτρέπουν να δρέψουμε τους καρπούς των προσπαθειών και της προετοιμασίας μας. Συχνά, όμως, πέραν της προετοιμασίας, για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, είναι εξαιρετικά σημαντικό να ξεπεράσουμε το περίφημο “Άγχος των Εξετάσεων”.

Διάρκεια 2-3 ώρες / Αριθμός συμμετεχόντων ανά γκρουπ: 10 άτομα.

Κόστος εκάστου εργαστηρίου 65 ευρώ το άτομο. Έκπτωση 20% για την παρακολούθηση και των δύο εργαστηρίων.

Για κατοχύρωση της θέσης σας στα εργαστήρια, επικοινωνήστε στα τηλ.: 210 6254220, Kηφισιά, 22620 24995, Θήβα

LOGO

Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Νοεμβρίου

Τατοΐου 73, Κηφισιά  –  Αθήνα 

Βουρδουμπά 19, Θήβα


Μαρία Καρακωστάνογλου: Απόφοιτος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, συνέχισε τις σπουδές της στην Αγγλία, κάνοντας ένα πρώτο μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Δημόσιες Σχέσεις στο Πανεπιστήμιου του Watford. Ακολούθησε μια εκπαίδευση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στη Διερμηνεία Συνεδρίων, ένα μεταπτυχιακό στη Μετάφραση και ένα στη Διερμηνεία και τα δύο στο Πανεπιστήμιο της Mons-Hainaut, στο Βέλγιο. Εκεί γνώρισε την Εξειδικευμένη Κινησιολογία ως πελάτισσα αρχικά και το 2000 ξεκίνησε την εκπαίδευσή της σε αυτήν. Τα πρώτα τρία χρόνια της επαγγελματικής εντατικής εκπαίδευσης ολοκλήρωσε τις απαιτήσεις για την εγγραφή της ως επαγγελματίας κινησιολόγος στο International Association of Specialised Kinesiology(IASK 1500 ώρες εκπαίδευσης) και συνεχίζει την εκπαίδευσή της κάθε χρόνο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο κομμάτι της Εκπαιδευτικής Κινησιολογίας και της μάθησης μέσω της κίνησης. Επίσημη εκπαιδεύτρια του Brain Gym, διδάσκει επίσης Movement Dynamics και Double Doodle Art. Πέραν των κατευθύνσεων της Εξειδικευμένης κινησιολογίας που έχει διδαχθεί και χρησιμοποιεί στις ατομικές συνεδρίες (3in1 Concepts, Touch for Health, Educational Kinesiology, Stress Release and Wellness Kinesiology, Applied Physiology, Cyberkinetics, Postural and Archaic Reflexes (Neurokinesiology), Developmental Kinesiology, LEAP, Hypersens) εμπλουτίζει τη δουλειά της με άλλα εργαλεία που έχουν ως στόχο να επιτρέψουν στον άνθρωπο να βρει τις δικές του απαντήσεις, να ζήσει τη ζωή του με την καλύτερη δυνατή ισορροπία με τον εαυτό του και τους γύρω του, με επικοινωνία και έμπνευση (Facilitator in the Work of Byron Katie, Μη Βίαιη Επικοινωνία, Essential Peacemaking, Men and Women, Emotional Freedom Techniques, Bal-A-Vis-X).

Leave a Reply