ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “Ο ΡΑΦΤΑΚΟΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ”

Ο ραφτάκος των λέξεωνΤο Τaλκ προσφέρει σε 2 τυχερούς αναγνώστες μας διαδικτυακά εισιτήρια για την παράσταση της ομάδας Μικρός Νότος Ο ραφτάκος των λέξεων που θα περιλαμβάνουν πρόσβαση στο video της παράστασης για 6 ημέρες και ένα επιπλέον video με τον Ραφτάκο, με θέμα «ΟΛΗ Η ΓΗ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ». Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 22.1.2021 στις 12 το μεσημέρι και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά, στα γραφεία του Τaλκ. Οι νικητές θα λάβουν το εισιτήριό τους, που θα ισχύει για έξι ημέρες, με e-mail.

Κλή Χρονιά σε όλα τα μικρά και μεγάλα Ραφτάκια μας! Παράταση αγοράς εισιτηρίων για την παράσταση “Ο Ραφτάκος των Λέξεων” του Αντώνη Παπαθεοδούλου μέχρι τις 25/1 και θέασης μέχρι τις 31/1 για όλους τους φίλους που δεν πρόλαβαν να δουν την παράσταση και να πλέξουν μέσα στις γιορτές! Ο Ραφτάκος και τα Ραφτάκια του δεν προλαβαίνουν να λεξηπλέκουν-λεξηράβουν της αγάπης γράμματα με δικές σας λέξεις! Πλέκουμε και ράβουμε περιμένοντας τα δικά σας κουβερτάκια (12Χ12 εκατοστά) που θα πρέπει να στείλετε στο ραφείο του Ραφτάκου στο ModusVivendi by KraterosKatsoulis, Τροίας 1, Βριλήσσια, ΤΚ 15235 με την ένδειξη “Για τον Ραφτάκο των Λέξεων”.

ΡαφτάκοςΚαλή Χρονιά σε όλα τα μικρά και μεγάλα Ραφτάκια μας! Παράταση αγοράς εισιτηρίων για την παράσταση “Ο Ραφτάκος των Λέξεων” του Αντώνη Παπαθεοδούλου μέχρι τις 25/1 και θέασης μέχρι τις 31/1 για όλους τους φίλους που δεν πρόλαβαν να δουν την παράσταση και να πλέξουν μέσα στις γιορτές! Ο Ραφτάκος και τα Ραφτάκια του δεν προλαβαίνουν να λεξηπλέκουν-λεξηράβουν της αγάπης γράμματα με δικές σας λέξεις! Πλέκουμε και ράβουμε περιμένοντας τα δικά σας κουβερτάκια (12Χ12 εκατοστά) που θα πρέπει να στείλετε στο ραφείο του Ραφτάκου στο ModusVivendi by KraterosKatsoulis, Τροίας 1, Βριλήσσια, ΤΚ 15235 με την ένδειξη “Για τον Ραφτάκο των Λέξεων”.

Ο αγαπημένος ραφτάκος συνεχίζει για λίγο ακόμα με πολλές εκπλήξεις μέσα από τις οθόνες σας σε μία ειδικά σχεδιασμένη μαγνητοσκοπημένη παράσταση. Από τις 25/01/2020 έως και τις 31/1/2021* μικροί και μεγάλοι θα έχουν για λίγο ακόμα την ευκαιρία να απολαύσουν την αγαπημένη διαδραστική παράσταση μέσα από την πλατφόρμα της ticketservices, επιλέγοντας το πακέτο** που τους ταιριάζει. Με νέες ιδέες κι ένα ενεργό πλαίσιο επικοινωνίας τύπου chat, η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος δημιουργεί ένα πρωτότυπο πλαίσιο διαλόγου για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του, διατηρώντας ενεργό έναν δίαυλο επικοινωνίας και διαδραστικότητας.

«Ο Ραφτάκος των λέξεων», παράσταση εμπνευσμένη από το ομώνυμο βιβλίο του Αντώνη Παπαθεοδούλου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, σε θεατρική διασκευή της Τίνας Γιωτοπούλου, θεατρική σκηνοθεσία του Γιώργου Τζαβάρα, πρωτότυπη μουσική του Νίκου Πλατύραχου, διαδραστικό σχεδιασμό της Φλώρας Σπύρου και καλλιτεχνική επιμέλειατης Χρύσας Διαμαντοπούλου, είναι ένα σύγχρονο παραμύθι, τρυφερό, συγκινητικό και επίκαιρο όσο ποτέ, που μιλά για τη δύναμη των λέξεων, για την ανάγκη της ανθρώπινης επικοινωνίας, για την αγάπη, την παρηγοριά και τη ζεστασιά που προσφέρει ο ανθρώπινος λόγος.

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος με αγνά υλικά –ζωντανή μουσική, κίνηση, διάδραση, παντομίμα– δημιουργεί μία χειροποίητη παράσταση τόσο ζεστή και τόσο πολύχρωμη, όσο και η κουβέρτα του Ραφτάκου που τύλιξε και ζέστανε τελικά όλους τους κατοίκους της πόλης του.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: Κάποτε σε μια μικρή πόλη που έμοιαζε ακόμα με χωριό ζούσε ένας ράφτης μοναδικός. Μοναδικός όχι μόνο επειδή δεν υπήρχε άλλος ράφτης στην πόλη μα επειδή ο ράφτης αυτός έφτιαχνε τα ρούχα του με λέξεις! Διάλεγε προσεχτικά τις λέξεις του για κάθε έναν κάτοικο ξεχωριστά κι έτσι φορώντας τα ρούχα του περνούσαν τους χειμώνες τους ζεστοί και τα καλοκαίρια πάντα δροσεροί. Ο καιρός όμως πέρασε, η πόλη μεγάλωσε κι οι κάτοικοι έγιναν βιαστικοί και ξεχασιάρηδες και ξέχασαν τον Ραφτάκο. Κι έπεσε ένας χειμώνας τόσο βαρύς που κανένα από τα καινούρια τους ρούχα δεν μπορούσε να τους ζεστάνει. Τότε θυμήθηκαν τον Ραφτάκο τους που τόσο ωραία έπλεκε τις λέξεις και ξαναζεστάθηκαν. Γιατί οι λέξεις είναι αυτές που ζεσταίνουν, δροσίζουν και παρηγορούν τελικά κάθε καρδιά. 

**ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

 • RAFTAKOS Video on demand διάρκειας 3 ημερών

Περιλαμβάνει την παράσταση +ένα βίντεο με τον Ραφτάκο με θέμα OΛΗ Η ΓΗ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ11 ευρώ*   

 • RAFTAKOSPLUS ΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) *Video on demand διάρκειας 6 ημερών

Περιλαμβάνει το RAFTAKOS + ένα κιτ με παιδικές βελόνες και νήμα πλεξίματος + video του Ραφτάκου με οδηγίες πλεξίματος22 ευρώ*  

 • RAFTAKOS FULL PACK ΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) *Video on demand διάρκειας 6 ημερών.

Περιλαμβάνει το RAFTAKOSPLUSτο βιβλίο με το ομώνυμο παραμύθι του Αντώνη Παπαθεοδούλου υπογεγραμμένο από τον συγγραφέα, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο26 ευρώ* 

 • RAFTAKOS FULL PACK (ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ)*Video on demand διάρκειας 6 ημερών.

Περιλαμβάνει το RAFTAKOSPLUS  + το βιβλίο με το ομώνυμο παραμύθι του Αντώνη Παπαθεοδούλου υπογεγραμμένο από τον συγγραφέα, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο38 ευρώ*

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:
–  www.ticketservices.gr (και αντίστοιχα στο site του Public) : https://bit.ly/39Ujd1T
– 2107234567 (Δευτέρα ως Παρασκευή 9:00-17:00, Σάββατο: 10:00-14:00)


Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
 1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου 2 τυχεροί επισκέπτες της ιστοσελίδας www.talcmag.gr θα κερδίσουν εισιτήριο για τη διαδικτυακή παράσταση “Ο ραφτάκος των λέξεων”.
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στη Διοργανώτρια Εταιρεία, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
 3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, περιοχή), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στον διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 4. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας την επόμενη ημέρα, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των έγκυρων συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 2 νικητές και 2 αναπληρωματικοί νικητές.
 5. Μετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για τα δώρα που κέρδισαν και τη διαδικασία παραλαβής με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή e-mail στον αριθμό και την ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν συμπληρώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παράδοση του δώρου, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στους αναπληρωματικούς νικητές. Επίσης, τα δώρα θα μεταβιβαστούν στους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή ή τους νικητές, μετά ένα 24ωρο από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
 6. Οι νικητές των διαγωνισμών του Τaλκ για προσκλήσεις ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ, καθώς έχουν παρουσιαστεί πολλά κρούσματα εξαπάτησης των θεάτρων/κινηματογράφων.
 7. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών ανάληψης ή χρήσης των δώρων τους. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και / ή δεν παραλήφθηκαν εντός ενός μήνα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές.
 8. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
 9. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.

Leave a Reply