ΡΑΛΦ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΑΛΚ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΤΡΕΪΛΕΡ

Ραλφ εναντίον ίντερνετΤο “Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2” (Ραλφ εναντίον ίντερνετ) αφήνει πίσω του το video σκηνικό του Litwak, τολμώντας να χαρτογραφήσει τον ανεπτυγμένο και εντυπωσιακό κόσμο του Internet, που θα φανεί αν θα μπορέσει ή όχι να συμβαδίσει με τις «καταστροφές» του Ralph. Ο καταστροφέας Ralph (με τη φωνή του John C. Reilly) και η πάντα ανήσυχη φίλη του, Vanellope von Schweetz, θα ρισκάρουν ένα απίθανο ταξίδι στον κόσμο του διαδικτύου, αναζητώντας ένα ανταλλακτικό για να σώσουν το Sugar Ruch, το βιντεοπαιχνίδι της Vanellope.

Στην πορεία, ο Ralph και η Vanellope θα στηριχτούν στους κατοίκους του Internet –netizens- για να τους βοηθήσουν να βρουν τον δρόμο τους, συμπεριλαμβανομένου και ενός ιντερνετικού επιχειρηματικού μυαλού ονόματι «Yesss», που είναι ο κύριος αλγόριθμος και η ψυχή του viral site «BuzzzTube».

Σε σκηνοθεσία του Rich Moore («Ζωούπολη», «Ραλφ ο Καταστροφέας») και του Phil Johnston (συν-σεναριογράφου του «Ραλφ,ο Καταστροφέας» και της «Ζωούπολης») και σε παραγωγή του Clark Spencer («Ζωούπολη», «Ραλφ ο Καταστροφέας», «Bolt»), το «Ralph Breaks the Internet: Wreck-it Ralph 2» έρχεται στις 22 Νοεμβρίου 2018 στους κινηματογράφους από τη Feelgood.

  • Η πρώτη ταινία «Ραλφ, ο Καταστροφέας» άνοιξε τον Νοέμβριο του 2012 στην Αμερική, και υπήρξε το υψηλότερο άνοιγμα για ταινία των Walt Disney Animation Studios, μέχρι εκείνη την ταινία.
  • Η πρώτη ταινία κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων από την Ένωση Παραγωγών και άλλες 5 βραβεία στα Annie Awards, συμπεριλαμβανόμενου της καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων, σκηνοθεσίας, σεναρίου και ερμηνείας (για τον John C. Reily). Επίσης, η ταινία υπήρξε υποψήφια για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων.
  • Για το «Ralph Breaks the Internet: Wreck-it Ralph 2» ενώθηκε ξανά η ομάδα, με τον ίδιο σκηνοθέτη, παραγωγό και σεναριογράφο (με την αρωγή της Pamela Ribon).

Leave a Reply