ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ “ΝΤΑΜΠΟ” ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΑΛΚ

DUMBO_005C_G_GRE-GR_70x100_1Ο Ντάμπο (Dumbo), τo πιο διάσημο ελεφαντάκι του σινεμά, επιστρέφει στις αίθουσες 78 χρόνια μετά την προβολή της ομώνυμης θρυλικής ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney to 1941, σε μια νέα live action υπερπαραγωγή, τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο γνωστός σκοτεινός παραμυθάς Tim Burton.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 28 Μαρτίου 2019, σε διανομή Feelgood. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους – πέραν του αξιαγάπητου ελέφαντα – ερμηνεύουν οι Κόλιν Φάρελ, η Εύα Γκριν, ο Μάικλ Κίτον και ο Ντάνι Ντε Βίτο.

Το Τaλκ σάς συστήνει σε αποκλειστικότητα τους πρωταγωνιστές της πολυαναμενόμενης ταινίας.

DUMBO_005C_G_GRE-GR_70x100_5

DUMBO_005C_G_GRE-GR_70x100_4

DUMBO_005C_G_GRE-GR_70x100_3

Ντάμπο

Λίγα λόγια για την ταινία: Ο ιδιοκτήτης τσίρκου Max Medici (Danny De Vito) επιστρατεύει τον Holt Farrier (Colin Farrell), πρώην αστέρι του τσίρκου, και τα παιδιά του Milly (Nico Parker) και Joe (Finley Hobbins) για να φροντίσουν ένα νεογέννητο ελέφαντα με υπερμεγέθη αυτιά, τα οποία τον κάνουν περίγελο ενός τσίρκου που πνέει τα λοίσθια.  Όταν ανακαλύπτουν όμως ότι ο Ντάμπο μπορεί να πετάξει, το τσίρκο ξαναζεί τις παλιές του δόξες, προσελκύοντας τον επιχειρηματία V.A. Vandever (Michael Keaton), που θέλει το ασυνήθιστο παχύδερμο για την Dreamland, το εντυπωσιακό του σόου.

Leave a Reply