ΤΙΚ ΚΑΙ ΤΕΛΑ: Ο ΒΑΤΡΑΧΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ

Η Παραμυθοχώρα μετακινείται στην υπέροχη αίθουσα του Μουσείου Λαλαούνη και παρουσιάζει για περιορισμένες παραστάσεις μια πολύ όμορφη και τρυφερή ιστορία με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους μας Τικ και Τέλα. Το “Τικ και Τέλα: Ο Βατραχάκος” είναι μια πολύ τρυφερή και αστεία ιστορία που καταφέρνει να καθησυχάσει τους φόβους κάθε παιδιού!
Η Παραμυθοχώρα ζωντανεύει την ιστορία του Άξελ Σέφλερ μέσα από μια διαδραστική κουκλοθεατρική παράσταση με χειροποίητες κούκλες, ευφάνταστα σκηνικά αντικείμενα, χρώματα και πολύ μουσική! Στο δεύτερο μέρος τα παιδιά μεταμορφώνονται στους ήρωες της ιστορίας και όλοι μαζί ταξιδεύουμε στον κόσμο του Τικ και της Τέλα!
Η Τέλα θα μείνει στο σπίτι του Τικ. Και τι δεν κάνουν μαζί! Παίζουν με τα αυτοκινητάκια, τα ζώα της φάρμας, το πειρατικό καράβι! Περνάνε υπέροχα! Όταν όμως πέφτουν να κοιμηθούν, η Τέλα διαπιστώνει ότι έχει ξεχάσει να πάρει µαζί της τον αγαπημένο της Βατραχάκο. Θα τα καταφέρει ο Τικ να τη βοηθήσει να κοιμηθεί;
Η Μαρία και η Σπυριδούλα Παπαγεωργίου ετοίμασαν με πολύ αγάπη και φροντίδα μια παράσταση που θα ταξιδέψει τα παιδιά σε έναν παραμυθένιο κόσμο με  χειροποίητες κούκλες, ευφάνταστα σκηνικά αντικείμενα, χρώματα και πολύ μουσική! Ο αυτοκινητόδρομος και η φάρμα παίρνουν ζωή, τα παιδιά μεταμορφώνονται στους ήρωες της ιστορίας και όλοι μαζί ταξιδεύουμε στον κόσμο του Τικ και της Τέλα. Με χιούμορ και φαντασία και εμπλέκοντας τα παιδιά με τρόπο διαδραστικό, η ομάδα της Παραμυθοχώρας ζωντανεύει μια καθημερινή ιστορία που καταφέρνει να καθησυχάσει τους φόβους κάθε παιδιού.
Τικ και Τέλα: Ο Βατραχάκος
Διάρκεια: 50’ λεπτά
Έναρξη: Κυριακή 10 Οκτωβρίου στις 10:30 και 12:15
Τιμή εισιτηρίου: 9 ευρώ
Πού: Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη, Καρυατίδων 4α & Καλλισπέρη 12, Αθήνα 117 – 42
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 9216346, 6936655925, 6936655927
Περισσότερες πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων: www.paramithohora.gr

Leave a Reply