ΠΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΛΑ – Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Piko-Lola_parastasiΟι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και η Ομάδα Θεάτρου Ανεμόμυλοι μας προσκαλούν στην παράσταση κουκλοθέατρου «Πίκο και Λόλα – Η παράσταση» βασισμένη στην ομότιτλη σειρά βιβλίων της Λίνας Σωτηροπούλου το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019, στις 12 το μεσημέρι, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Η Λόλα έχει παράξενες ιδέες. Τη μία θέλει να ταξιδέψει στο φεγγάρι, την άλλη αποφασίζει να γιορτάζει τα γενέθλιά της κάθε μέρα. Ο Πίκο συχνά νυστάζει και θέλει να  πάει για ύπνο ή καμιά φορά είναι λιγάκι άρρωστος ή κάνει ετοιμασίες για την εκδρομή που θα πάει με τη Λόλα. Και κάπως έτσι μπλέκουν σε απίθανες περιπέτειες…

Μια κουκλοθεατρική παράσταση φτιαγμένη από διασκεδαστικές ιστορίες γραμμένες σε απλά και λιτά στιχάκια, μέσα από τις οποίες ξεδιπλώνεται ένας χρωματιστός, μαγικός κόσμος. Πρωταγωνιστές του ο Πίκο και η Λόλα, δύο διαφορετικοί αλλά αχώριστοι φίλοι, που με τις περιπέτειές τους βοηθούν τα παιδιά να αντιληφθούν έννοιες όπως η φιλία, η αποδοχή και η συνεργασία, να αναπτύξουν τη φαντασία τους και φυσικά …να γελάσουν!

Κείμενο: Λίνα Σωτηροπούλου
Διασκευή / Σκηνοθεσία: Χρήστος Χριστόπουλος
Κινησιολογική επιμέλεια: Έλιο Φοίβος Μπέικο
Κατασκευές: Μαργαρίτα Δημητρούση
Εμψύχωση: Μαργαρίτα Δημητρούση, Χρήστος Χριστόπουλος
Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: [email protected]