Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΑΓΕΜΑΤΑ» ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

παράσταση

H παράσταση “Παιχνιδομαγέματα“, που ανέβηκε φέτος για 4η χρονιά, παίρνει παράταση και επιστρέφει στο Θέατρο 104, από την Κυριακή 30/4/17 στις 12:00 και για τέσσερις Κυριακές. Πρόκειται για μια παράσταση διαδραστική με πολύ παιχνίδι στην οποία τα παιδιά, ξετυλίγοντας μαζί με την ηρωίδα Λίνα Μαγισσουλίνα το κουβάρι της ιστορίας, αντιλαμβάνονται την ουσιαστική έννοια της φιλίας και ανακαλύπτουν τους τρόπους για να προσεγγίσουν, αλλά και να κρατήσουν κοντά τους πραγματικούς φίλους, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουν τις επικοινωνιακές τους ικανότητες. Η παράσταση εμπλουτισμένη με «μαγευτικά σκηνικά» και γεμάτη χρώματα και μουσικές, απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών από 3 ετών και πάνω. Η παράσταση «Παιχνιδομαγέματα» αποτελεί επίσης ιδανική πρόταση για τη σχολική σας καλοκαιρινή “γιορτή”. Τα παιδιά εντάσσονται σε ένα παραμυθένιο σκηνικό περιβάλλον και με την τεχνική του καθοδηγούμενου αυτοσχεδιασμού, οι εμψυχωτές τα βοηθούν να γίνουν συνδημιουργοί του μαγικού κόσμου της Λίνας Μαγισσουλίνας.

παράσταση

Η υπόθεση

Η Λίνα Μαγισσουλίνα είναι ζωηρή. Πολύ πολύ ζωηρή και κανείς δεν την αντέχει. Γι’ αυτό και οι φίλοι της τη φορτώνουν στο μαγικό σκουπάκι της και τη στέλνουν στη Σία Μαγισσία. Και όταν η Λίνα η Μαγισσουλίνα αρχίζει τις σκανδαλιές, τότε όλα γίνονται στ’ αλήθεια κάτω – άνω. Άραγε ποια είναι η μικρούλα εκείνη λέξη που θα κάνει τη Λίνα Μαγισσουλίνα να σταματήσει τις σκανταλιές, να διορθώσει τα λάθη της και να αποκτήσει πολλούς και πραγματικούς φίλους;

παράσταση

Συντελεστές

Κείμενο-Σκηνοθεσία-Καλλιτεχνική επιμέλεια: Σοφία Παπαδοπούλου

Επιμέλεια Κίνησης: Ιφιλένια Ζαχαριάδου

Φωτογραφίες: Θωμάς Μάμαλης

Ηθοποιοί-Εμψυχωτές: Αντώνης Κυριακάκης, Έλσα Λουμπαρδιά, Σοφία Παπαδοπούλου

Η ομάδα

Η θεατρoπαιδαγωγική ομάδα «Η Ομάδα των Πέντε Εποχών» συστάθηκε το 2006. απαρτίζεται από εμψυχωτές θεατρικού παιχνιδιού, ηθοποιούς, παιδαγωγούς και θεατρολόγους. Κοινό γνώρισμα όλων η αγάπη για τα παιδιά και η κατάρτισή τους γύρω από αυτό. Η ομάδα έχει συμμετάσχει στο σχεδιασμό και την υλοποίηση καλοκαιρινών προγραμμάτων δημιουργικής απασχόλησης, σε συνεργασία με φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και παράλληλα έχει αναλάβει την εμψύχωση ομάδων παιδιών και ενηλίκων. Παράλληλα, έχει εκπονήσει μια σειρά από εκπαιδευτικά βιωματικά εργαστήρια με ποικίλες θεματικές ενότητες σε σχολεία και εκπαιδευτήρια. Αποσκοπεί στην ανάπτυξη του θεατρικού φαινομένου με τη μέθοδο του θεατρικού παιχνιδιού.

παράσταση

Παραστάσεις

4 Κυριακές από 30/4 έως και 21/5/17 στις 12:00

Διάρκεια: 75 λεπτά

Εισιτήριο: 10€

ΘΕΑΤΡΟ 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι (150μ. από το μετρό Κεραμεικού)

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 210 3455020

Ομαδικές Κρατήσεις: 6932 321039

www.facebook.com/iomadatwn5epoxwn

Γίνονται ειδικές τιμές για προγραμματισμένες παραστάσεις σχολείων, συλλόγων, εταιρειών και οργανισμών.

H παράσταση μπορεί να ταξιδέψει και στον χώρο σας.

Leave a Reply