ΑΚΟΥΣ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ; ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΠΙΣΝ

Το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να επισκεφθούν τον χώρο και να ζήσουν μοναδικές στιγμές καλοκαιρινής ξεγνοιασιάς, παρακολουθώντας την παράσταση «Ακούς τη γιορτή;» του Σέργιου Γκάκα, την Τρίτη 12.07, στις 20.30 στο Κέντρο Επισκεπτών ΚΠΙΣΝ.

giorti

Η αφήγηση της ιστορίας του κλόουν Μπλουμ, με μοναδικό όχημα μία βαλίτσα.

Μετά από μια παράσταση του τσίρκου όπου δούλευε, ο κλόουν Μπλουμ ένιωσε μια μεγάλη επιθυμία να δει… ανεμώνες! Κατά τη διάρκεια της βόλτας του στο δάσος, συνάντησε μια αρκούδα που τον παρέσυρε σε έναν βαθύ ύπνο 3 μηνών, 12 ημερών και 5 ωρών!

Όταν όμως ξύπνησε, το τσίρκο του είχε φύγει χωρίς αυτόν… Ξεκίνησε έτσι ένα ταξίδι για να ξαναβρεί τη γιορτή. Εντωμεταξύ, στην περιπλάνησή του, θα συναντήσει διάφορους περίεργους τύπους που θα του μάθουν πόσο ωραία πράγματα μπορούν να συμβούν όταν οι άνθρωποι έχουν τα χέρια τους ενωμένα, και πως κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικό να τα αναζητούμε παρά να τα βρίσκουμε.

Μία ιστορία που παρουσιάζεται με τρόπο κωμικό, χρησιμοποιώντας λόγο, σωματικό θέατρο, ζωντανή μουσική, στοιχεία κουκλοθέατρου, αυτοσχεδιασμό και διαδραστική επαφή με το κοινό. 

Σχεδιασμός – Υλοποίηση: Θεατρική ομάδα «Τσόκαρα»

Η παράσταση διακρίθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου της Αθήνας 2012 με το «Τιμητικό Βραβείο Σύνθεσης και Αξιοποίησης Δημόσιου Χώρου και Πρωτότυπης Παρουσίασης για Θέαμα στο Δρόμο».

Ακούς τη γιορτή;_1

H συμμετοχή στη θεατρική παράσταση απαιτεί δελτίο προτεραιότητας (θα διανέμεται στο Κέντρο Επισκεπτών, 30’ πριν την παράσταση). Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Κέντρου Επισκεπτών στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ, στον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.snfcc.org/visitors-center/events/?lang=el. 

Δωρεάν μεταφορά του κοινού στο Κέντρο Επισκεπτών με shuttle bus. 

Για τη διευκόλυνση της πρόσβασης προς και από το Κέντρο Επισκεπτών κατά τις ημέρες των προγραμματισμένων εκδηλώσεων, προσφέρεται δωρεάν μεταφορά του κοινού με τη χρήση μικρού ιδιωτικού λεωφορείου (shuttle bus). Το λεωφορείο, το οποίο φέρει το λογότυπο του ΚΠΙΣΝ, ξεκινά από το σταθμό Συγγρού – Φιξ επί της οδού Καλλιρρόης και καταλήγει στην οδό Ευριπίδου (αρχή Εσπλανάδας), και αντίστροφα. Τα δρομολόγιά του πραγματοποιούνται 30 λεπτά πριν την έναρξη και 30 λεπτά μετά τη λήξη κάθε εκδήλωσης.  

Στοιχεία επικοινωνίας Κέντρου Επισκεπτών για τις προεγγραφές και τυχόν άλλες διευκρινίσεις: Τηλ: 216 8091001/002/003

Email: visitorscenter@snfcc.org.

Διεύθυνση: Ευριπίδου & Δοϊράνης, Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, Καλλιθέα

Leave a Reply