Η ΝΕΡΑΪΔΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΤΡΙΑΝΟΝ

Η Nεράϊδα του ΦεγγαριούΗ νεράιδα του φεγγαριού είναι μια ονειρική παράσταση για παιδιά και ευαίσθητους μεγάλους σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλατζόπουλου με πρωταγωνίστρια τη Σάρα Εσκενάζη. Η παραμυθένια ιστορία, βασισμένη σε ένα θρύλο της Ιαπωνίας, παρουσιάζεται στον κινηματογράφο Τριανόν  (Κοδριγκτώνος 21 και Πατησίων) για δύο παραστάσεις κάθε Κυριακή (πρώτη παράσταση στις 11:30 και  δεύτερη παράσταση στις 15:00).

Η Nεράϊδα του Φεγγαριού

Λίγα λόγια για την παράσταση: Μια νύχτα με πανσέληνο η όμορφη νεράιδα του φεγγαριού κοίταξε κάτω στη γη και είδε το φτωχό γέρο-Τακιτόρι να είναι απογοητευμένος από τη ζωή του. Τον λυπήθηκε και του έστειλε όνειρα τόσο γλυκά που ο γέρος ξαναβρήκε τη χαρά και την αισιοδοξία του. Αλλά ο μεγάλος Άρχοντας του Φεγγαριού θύμωσε με τη νεράιδα και την καταδίκασε να ξαναγεννηθεί σαν άνθρωπος. Στην καινούρια της ζωή η μικρή Φεγγαρένια θα αντιμετωπίσει τις πίκρες και τις δυσκολίες των ανθρώπων, την πλεονεξία του πλούσιου εμπόρου, την ανοησία του πρίγκιπα, αλλά και την αγάπη του γερο-Τακιτόρι και του γενναίου Σαμουράι Οκινόι. Ο ατρόμητος Σαμουράι για χάρη της θα νικήσει τον ανθρωποφάγο της πράσινης κοιλάδας, το μάγο της αναβροχιάς και τον τρομερό δράκο Τέγκου και ύστερα από πολλές περιπέτειες θα φέρει στην αγαπημένη του Φεγγαρένια τα τρία δώρα που φέρνουν την πραγματική ευτυχία. Ποια είναι αυτά; Χμ… για να δούμε!

Η Nεράϊδα του Φεγγαριού

Η νεράιδα του φεγγαριού

Συντελεστές παράστασης:

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Γιάννης Καλατζόπουλος

Σκηνικά-Κοστούμια: Μιχάλης Σδούγκος

Μουσική σύνθεση: Γιούρι Στούπελ

Χορογραφίες: Γιάννης Καλατζόπουλος

Βοηθός Σκηνοθέτη: Σαββίνα Πετρίδου

Βίντεο – Φωτογραφίες: Νίκος Πολάτος

Πρωταγωνιστούν: Σάρα Εσκενάζη, Κώστας Λάσκος, Βασίλης Καμίτσης, Σαββίνα Πετρίδου, Θωμάς Κοτζαμάνης, Γιάννης Απέργης, Τάσος Τσώνης

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 12€

Μειωμένο (άνεργοι, ΑμεΑ): 10€

Ομαδικό άνω των 4 ατόμων: 10€ το άτομο

Facebook pagehttps://www.facebook.com/ineraidatoufeggariou/

Facebook event: https://www.facebook.com/events/156214354985691/?ti=as

Κινηματογράφος ΤριανόνΚοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101 (Μετρό Βικτώρια), Τηλέφωνο.: 210 8215469

Leave a Reply