«Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΟΡΚΟΛΗ

Ο μικρός πρίγκιπαςΦέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για όλους. Όλα γύρω μας είναι ασαφή και υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα λόγω της εξέλιξης της πανδημίας. Παρ’ όλα αυτά η Παιδική Σκηνή Κάρμεν Ρουγγέρη επιμένει. Ετοιμάζει μια μεγάλη παραγωγή  θεωρώντας ότι δεν πρέπει να σταματήσει την εκπαιδευτική και πολιτιστική της προσφορά στο χώρο του θεάτρου για παιδιά. Έτσι, θα ανεβάσει φέτος στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης το έργο “Ο μικρός πρίγκιπας”, που όπως πάντα ψήφισαν τα ίδια τα παιδιά. Το έργο αρχίζει τις πρόβες, με σκοπό να είναι πανέτοιμο, όταν με το καλό θα  επιτρέψουν οι συνθήκες να ανοίξουν τα χειμερινά θέατρα και δοθούν οδηγίες για τη λειτουργία τους. Με αίσθημα υπευθυνότητας και απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλεια των θεατών, των ηθοποιών και των τεχνικών, η Παιδική Σκηνή Κάρμεν Ρουγγέρη θα εφαρμόσει αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο, ώστε να παραμείνουμε όλοι υγιείς.

Το αριστούργημα, λοιπόν, της παγκόσμιας λογοτεχνίας, που χρόνια τώρα μαγεύει μικρούς και μεγάλους, γίνεται παράσταση για όλη την οικογένεια σε κείμενο της Κάρμεν Ρουγγέρη, σε σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη και της Χριστίνας Κουλουμπή.  Μια παράσταση που σέβεται τον αρχικό δημιουργό και που έχει σκοπό να βγάλει στην επιφάνεια την ουσία του έργου και ακόμα να φωτιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να το καταλάβει ακόμα και ένα μικρό παιδί.

Την πρωτότυπη μουσική της παράστασης υπογράφει ο Στέφανος Κορκολής, τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της Χριστίνας Κουλουμπή, οι χορογραφίες και οι φωτισμοί του Πέτρου Γάλλια, το sound design & video art είναι του Αντώνη Δελαπόρτα και τους στίχους των τραγουδιών υπογράφει ο Ανδρέας Κουλουμπής. Υπεύθυνη γραφείου παραγωγής είναι η Αγγελική Μαντζουράνη.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020-2021

ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Μικρός Πρίγκιπας  του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ

Παίζουν οι ηθοποιοί: Νεκτάριος Φαρμάκης, Αυγουστίνος Ρεμούνδος, Γιάννης Νικολάου, Γιάννης Τσουρουνάκης, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου και Χριστίνα Κουλουμπή.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ

Πληροφορίες: 2155508270 – 2103418550

Site: www.karmenrouggeri.gr

Email: [email protected]

Leave a Reply