“ΖΟΡΟ-Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΖΟΡΟ” ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΖΙΝΑ

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο πιο αγαπημένος μασκοφόρος ήρωας Ζορό έρχεται κοντά σας με μία φανταστική, διαδραστική παιδική παράσταση! Θα καταφέρει άραγε ο Ζορό, υπερασπιστής του δίκαιου και των φτωχών, με τη βοήθεια του πιστού του Μπερνάντο, τη δίδυμη αδελφή του Ινές και τη φίλη του Κάρμεν, να υποστηρίξει τους κατοίκους του χωριού, κρατώντας την πραγματική του ταυτότητα, μυστική;

O κακός Κάπτεν Μοναστέριο μαζί με τον γκαφατζή λοχία Γκαρσία και το στρατιώτη Γκονζάλες, έχουν δύο στόχους: να μη χάσουν την εξουσία και να κατατροπώσουν τον Ζορό. Οι κάτοικοι του χωριού υποφέρουν κάτω από τα σκληρά μέτρα που τους έχουν επιβάλλει. Μόνη τους σωτηρία; Ο Ζορό! Ένα κυνηγητό ανάμεσα στην εξυπνάδα και την πονηριά, πολλές περιπέτειες, τραγούδια, διαδραστικά παιχνίδια, πολύ γέλιο και μάχες!

Εντυπωσιάκα εφέ, πρωτότυπη μουσική, επιβλητικά σκηνικά και χειροποίητα κοστούμια έρχονται σε μια φαντασμαγορική παράσταση για παιδιά από 2 ετών και βέβαια για όλη την οικογένεια, γεμάτη θετικά μηνύματα για τη φιλία, τη συνεργασία και τη δικαιοσύνη.

Στο ρόλο του Ζορό ο Νικόλας Μπράβος και στο ρόλο του Μοναστέριο ο αγαπημένος Δημήτρης Φραγκιόγλου!

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός
Βοηθός Σκηνοθέτη: Νάντια Αντωνίου
Χορογραφίες/Κινησιολογία:: Μίκα Στεφανάκη
Διδασκαλία/Σπαθογραφίες: Χάρης Γεωργιάδης
Πρωτότυπη μουσική: Βάνιας Απέργης
Σκηνογραφία/Σχεδίαση Κουστουμιών : Δέσποινα Βολίδη
Κατασκευή Κουστουμιών: atelier Tsiouni
Κατασκευή Σκηνικού: Χρήστος Χαμζαλάρης
Φωτισμοί: Κωνσταντίνος Τζηλίνης
Παραγωγή: Ruby Dream & Θεατρική Διάδραση

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Νικόλας Μπράβος
Δημήτρης Φραγκιόγλου
Μόσχα Χατζηευσταθίου
Μαρία Παπαγαβριήλ
Χάρης Γεωργιάδης
Θοδωρής Κατσαρός
Αντώνης Ζιώγας

Ζορό – Η Μάσκα του Ζορό
Θέατρο Ζίνα, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 74
Κάθε Κυριακή στις 11:00

This play is based upon the works of Johnston McCulley.  The underlying rights in and to the property of Zorro are controlled by Zorro Productions, Inc., of Berkeley, California, which has provided Producer with the use of its copyrights and trademarks for the purposes of this production.  © 2022 Zorro Productions, Inc.  All rights reserved.  ZORRO®.

Leave a Reply