Η ΣΕΡΕΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΤΑΔΟΧΩΡΙ|ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ KIDOM

Τα Χριστούγεννα στο Kidom, το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα, ξεκινούν με σκηνές από τη μουσική παιδική παράσταση «Η Σερενάτα για το Κανταδοχώρι»  με την σκηνοθετική υπογραφή του Αντώνη Λουδάρου!

Ο παραμυθένιος κόσμος του Kidom, στολισμένος εντυπωσιακά για τα Χριστούγεννα, γίνεται το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, στις 13:00, το ιδανικό σκηνικό που θα μεταφέρει τους μικρούς φίλους του πάρκου στο Κανταδοχώρι. Η ηρωίδα, η τολμηρή Σερενάτα, απογοητευμένη που ο Δήμαρχος του χωριού αποφάσισε μέσα σε ένα βράδυ να κλείσει το μουσικό σχολείο, προσπαθεί να κάνει την ανατροπή. Έτσι με την βοήθεια του αγαπημένου της φίλου, ο οποίος είναι και μετανάστης, σχεδιάζουν να ξαναφέρουν την μουσική στο Κανταδοχώρι, ζητώντας την βοήθεια όλων των κατοίκων του χωριού. Οι πρωταγωνιστές της παράστασης θα παρουσιάσουν live στο Kidom σκηνές από την ιστορία που ξεχειλίζουν από αγωνία, δράση, χιούμορ, μουσική, τραγούδι και διαδραστικά παιχνίδια.

Η μουσική παιδική παράσταση «Η Σερενάτα για το Κανταδοχώρι»  με την σκηνοθετική υπογραφή του Αντώνη Λουδάρου, παρουσιάζεται κάθε Κυριακή στο θέατρο «Αθηνά» με πρωταγωνιστές τους Ελίνα Μάλαμα, Θοδωρή Μπουζικάκο, Μάρκο Μπούγια, Γωγώ Βογάσαρη, Θεοδώρα Παπαϊωάννου, Γιώργος Τσουρουνάκη. Το έργο βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Μάρως Θεοδωράκη, απόσπασμα του οποίου υπάρχει στο βιβλίο της Γλώσσας της Β’ Δημοτικού και δίνει την δυνατότητα στους μικρούς θεατές να συμμετέχουν ενεργά στην εξέλιξη της  ιστορίας. Στόχος είναι να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά απέναντι σε σημαντικές αξίες της ζωής , όπως είναι η φιλία, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός στην διαφορά, η σημαντικότητα του ολυμπιακού πνεύματος, αλλά και να τα αφυπνίσει απέναντι σε θέματα όπως είναι η μετανάστευση, η απώλεια και η σημασία της ομάδας.

Το Kidom, ως υποστηρικτής της παράστασης, προσφέρει στους επισκέπτες του πάρκου τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παράσταση στην προνομιακή τιμή των 7€ !

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, στις 13:00, σας περιμένουμε όλους στο Kidom του Allou! FunPark για να τραγουδήσουμε μαζί μια «Σερενάτα για το Κανταδοχώρι». Και από το επόμενο Σαββατοκύριακο θα σας περιμένουν πολλές ακόμα … super εκπλήξεις για όλες τις γιορτές!

Kidom στο Allou! FunPark. To βασίλειο των παιδιών

Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!

  • Η είσοδος στο Kidom είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες
  • Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες
  • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 17:00 – 22:00, Σαββατοκύριακα και επίσημες αργίες: 10:00 – 22:30 

Deltio_typou_1000x1250


Το Allou! FunPark, με τα δύο του πάρκα Allou! και Kidom ,  αποτελεί το μοναδικό Πάρκο Ψυχαγωγίας (Amusement Park) της χώρας, αποσπώντας το βραβείο «Superbrands 2010» στη κατηγορία «Ψυχαγωγία». Είναι μέλος της Παγκόσμιας Ένωσης Πάρκων Ψυχαγωγίας (International Association of Amusement Parks & Attractions, I.A.A.P.A.), είναι σχεδιασμένο από τους καλύτερους σχεδιαστικούς οίκους Amusements Parks διεθνώς και ελεγχόμενο από την TÜV για την ασφαλή λειτουργία και συντήρηση των παιχνιδιών που διαθέτει. Στο Allou! και Kidom, κατόπιν επικοινωνίας, γίνονται οι πιο fun φωτογραφήσεις μόδας, συνεντεύξεις κτλ. 

Allou! FunPark, Κηφισού & Πέτρου Ράλλη, Αγ.Ι.Ρέντης, Τηλ.: 210-8092888 

www.allou.gr

www.facebook.com/Kidom

instagram @kidom.gr 

Leave a Reply