ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ|ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟ ΚΩΝΣΤΑ

Ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους καραγκιοζοπαίκτες, ο Τάσος Κώνστας, συμπληρώνει 20 χρόνια πλούσιας καλλιτεχνικής δράσης.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης τιμά το Νεοσμυρνιώτη καλλιτέχνη με ένα Φεστιβάλ Καραγκιόζη που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των Πρωτομαγιάτικων Εκδηλώσεων από τις 6 έως και τις 14 Μαΐου, με ελεύθερη είσοδο.

TASOS KONSTAS 2

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης διοργανώνει εδώ και χρόνια Φεστιβάλ Καραγκιόζη, τιμώντας έμπρακτα την τέχνη του Θεάτρου Σκιών. Φέτος ο καραγκιοζοπαίκτης Τάσος Κώνστας -μαθητής του Ευγένιου Σπαθάρη και του Μάνθου Αθηναίου– κλείνει δύο δεκαετίες συντροφιά με τον λαϊκό μας ήρωα και το γιορτάζει, στην πλατεία Καρύλλου, στη Νέα Σμύρνη, μαζί με αξιόλογους νέους συνεχιστές της τέχνης του και φυσικά με όλο το χάρτινο θίασό του επί σκηνής.

Στις παραστάσεις συμμετέχουν οι νέοι καραγκιοζοπαίκτες Παναγιώτης Χατζηαναγνώστου και Ηλίας Μαρκαντώνης, καθώς και μουσικοί παραδοσιακών οργάνων.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των παραστάσεων:

Φεστιβάλ Καραγκιόζη 6-14 Μαΐου-Ώρα έναρξης 20.00

Παρασκευή 6 Μαΐου Οι αρραβώνες του Καραγκιόζη

Σάββατο 7 Μαΐου Η θεία από την Αμερική

Τετάρτη 11 Μαΐου Ο γαμπρός της συμφοράς

Πέμπτη 12 Μαΐου Το γλέντι στο Σεράι

Παρασκευή 13 Μαΐου Ο Καραγκιόζης μάγειρας

Σάββατο 14 Μαΐου Ο Καραγκιόζης γιατρός της γειτονιάς

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ να επικοινωνήσετε με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης στα τηλέφωνα:

210 9310408 και  2132025922 & 924

Email: [email protected]

Leave a Reply