«ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – Ο ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ» – ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ 104

Clipboard02Ο ταλαντούχος καραγκιοζοπαίχτης Κωνσταντίνος Κουτσουμπλής στήνει για τελευταία φορά τη φετινή σεζόν τον μπερντέ του το Σάββατο, στις 17:00 μ.μ., στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου 104, παρουσιάζοντας την παράσταση «Οι Δημοτικές Εκλογές – Ο Μπαρμπαγιώργος Δήμαρχος».  

Μία απίθανη χρονιά γεμάτη από το γέλιο και τα χαμόγελα των μικρών και μεγάλων θεατών έφθασε στο τέλος της. Ελάτε μικροί και μεγάλοι, για ένα τελευταίο Σάββατο, στη κεντρική σκηνή του Θεάτρου 104, να απολαύσετε μια τόσο επίκαιρη και τόσο σπάνια κωμωδία του θεάτρου σκιών!!!

Και μία έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους… το κάθε παιδί θα πάρει το δικό του δώρο, το σχέδιο του Καραγκιόζη – Υποψήφιου Δημοτικού Σύμβουλου που εμφανίζεται στην παράσταση, για να φτιάξει τη δική του φιγούρα !!!
Κλείστε έγκαιρα τα εισιτήρια σας στο https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-104/karagkiozis/

Με μεγάλη σκηνή 5 μέτρων, με δερμάτινες και χάρτινες σκαλιστές φιγούρες, με περίτεχνα σκαλιστά και έγχρωμα σκηνικά, χρησιμοποιώντας ευρηματικά οπτικά και ακουστικά τεχνάσματα, αλλά και έχοντας ως βασικό συστατικό το «Λόγο», μεταφέρει τις παραστάσεις στο «σήμερα», θίγει διαχρονικά πανανθρώπινα προβλήματα, κάνοντας ταυτόχρονα σάτιρα με κύριο σκοπό να κάνει το κοινό του όχι μόνο να γελάσει, αλλά κυρίως να ψυχαγωγηθεί.

Πίσω από το πανί, σε όλους τους ρόλους (φωνές και μιμήσεις) ο Κωνσταντίνος Κουτσουμπλής.

Τιμή Εισιτηρίου: 

7 ευρώ την ημέρα της παράστασης στο ταμείο του θεάτρου

6 ευρώ προπώληση (μέσω viva.gr ή στο ταμείο του θεάτρου)

5 ευρώ ομαδικά-πολύτεκνοι-άνεργοι

Πληροφορίες-κρατήσεις: Τηλ: 6907549090, 2103455020 – 

Emailconstantinos_kou@hotmail.com

Τοποθεσία: ΘΕΑΤΡΟ 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι, Στ. Μετρό Κεραμεικός