ΓΙΟΓΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Τα σημερινά παιδιά ζουν σε μια κοινωνία με πολύ γρήγορους  ρυθμούς, γονείς πολυάσχολους και αγχωμένους και δεν μπορούν να μοιράζονται καθημερινά μαζί τους παρά ελάχιστο ποιοτικό χρόνο. Οι Μικρές Ιστορίες και η Χριστίνα Μάτση διοργανώνουν το εργαστήρι Family Yoga, που δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά 3-8 ετών με τους γονείς τους να έρθουν τόσο σε σωματική όσο και συναισθηματική επαφή, μέσα από ένα ταξίδι κίνησης με στάσεις Yoga, με στόχο την ενίσχυση του δεσμού τους.
Σε μια τάξη Family Yoga γονείς και παιδιά ενώνουν τα σώματα τους και αναπαριστούν ασκήσεις, συνθέτουν ιστορίες με κίνηση, ενώνουν τις αναπνοές τους, ζωγραφίζουν Mandala, γελάνε πολύ και στο τέλος χαλαρώνουν αγκαλιά. Τα παιδιά αποκτούν σωματική επίγνωση και ενεργοποιούν τις αισθήσεις τους. Οι γονείς μαζί τη δασκάλα σε κάθε μάθημα εμφυσούν στα παιδιά αξίες όπως ο σεβασμός, η μη βία, η προσφορά και παράλληλα τους δίνεται η δυνατότητα να παρατηρούν από κοντά το παιδί τους σε ρόλο μαθητή. Γονείς και παιδιά δυναμώνουν μέσα από τη πρακτική και μαθαίνουν  τρόπους να χαλαρώνουν και να ηρεμούν.

Το Εργαστήριο θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη από τις 17:30 μέχρι τις 18:30 και ξεκινάει στις 2 Οκτωβρίου. Το κόστος του ανέρχεται στα 40 ευρώ το μήνα και καταβάλλεται  στην αρχή του χρόνου εγγραφή 10 ευρώ. Οι συμμετέχοντες πρέπει να φοράνε άνετα ρούχα και κάλτσες.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ: Χριστίνα Μάτση (δασκάλα γιόγκα)

Για πληροφορίες καλέστε στο 210-9227730.


Μικρές Ιστορίες
Δημητρακοπούλου 70, Κουκάκι (στάση μετρό-τραμ: Συγγρού-Φιξ)
Τηλ.: 210-9227730, www.mikresistories.gr
e-mail:[email protected]  

Leave a Reply