Ο ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΤΡΕΛΟΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Μίκυ ΜάουςΗ αγαπημένη παρέα του Disney Junior «Ο Μίκυ και οι Φίλοι» είναι εδώ με νέα επεισόδια «Μίκυ Μάους Τρελοπεριπέτειες». Ο Μίκυ, η Μίννι, ο Γκούφυ, η Νταίζη και ο Πλούτο έκαναν πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στο Disney Junior, με υπόκρουση την ανανεωμένη έκδοση του «Χοτ Ντογκ», του αγαπημένου τραγουδιού όλων των φίλων της σειράς. Την ίδια ημέρα, μια νέα συλλογή μικρών επεισοδίων με τίτλο «Τούρμπο -Απίθανες Ιστορίες», με πρωταγωνιστή τον Μίκυ και τον καλύτερό του φίλο, τον Πλούτο, έκανε πρεμιέρα στο κανάλι.
Τα νέα επεισόδια μάς παρουσιάζουν τον Μίκυ μαζί με την παρέα του και τους Τσιπ & Ντέηλ σε απίθανες περιπέτειες στην Λουκανικούπολη. Οι μικροί θεατές θα λατρέψουν το γεμάτο με γκάτζετ Σπίτι του Μίκυ, το Θεότρελο Γκαράζ-Εργαστήριο, καθώς και το Γραφείο των Χαρούμενων Βοηθών του Κούκου Λόκα.
Κάθε επεισόδιο της νέας σειράς αποτελείται από δύο ιστορίες διάρκειας 11 λεπτών που διακόπτονται από ένα σούπερ χορευτικό διάλειμμα, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Μίκυ και οι φίλοι του προσκαλούν τους μικρους θεατές να χορέψουν μαζί το νέο τραγούδι «Χοτ Ντογκ».
Γέλιο, τρελή διασκέδαση, αλλά και μαθήματα για τη φιλία και τη συνεργασία από το πιο αγαπημένο ποντίκι των παιδιών, τον Μίκυ Μάους. Μην ξέχνάτε ότι από τον Ιανουάριο του 2017, η σειρά «Ο Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας» καθώς και «Η Λέσχη του Μίκυ» κατατάσσονται σταθερά μεταξύ των 5 κορυφαίων τηλεοπτικών σειρών για παιδιά 2-5 ετών.
Ζήστε τρελοπεριπέτειες με τον Μίκυ Μάους και τους φίλους του τις καθημερινές από Δευτέρα 3 έως Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 17:30.
Untitled-2Ξέρετε ότι:
  •  το τραγούδι «Χοτ Ντογκ» έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 47 εκατομμύρια views στο YouTube;
  • ο πρώτος που χάρισε τη φωνή του στον Μίκυ ήταν ο ίδιος ο Γουόλτ Ντίσνεϊ;
  • η πρώτη φράση που ακούστηκε από το στόμα του Μικυ ήταν «Χοτ Ντογκ»;
  • ο Μίκυ είναι το πρώτο καρτούν που απέκτησε το δικό του αστέρι στον «Δρόμο της Δόξας» στο Hollywood;