ΤΟ SANTA LETTER ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!

Το santaletter.gr είναι μια πλατφόρμα που σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε, εύκολα και άμεσα, το δικό σας προσωποποιημένο βίντεο ή τηλεφώνημα, με τον Άγιο Βασίλη να μιλάει απευθείας και με ολοζώντανο τρόπο στο παιδί σας.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφτείτε το www.santaletter.gr, να ακολουθήσετε τις οδηγίες και να δημιουργήσετε το δικό σας μήνυμα για το παιδί σας, το οποίο όμως θα μεταφέρει ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης!

Δείτε το επεξηγηματικό βίντεο εδώ.

H πλατφόρμα, χρησιμοποιώντας κάποιες μικρές αλλά απαραίτητες πληροφορίες που δίνετε εσείς μέσω απαντήσεων σε σχετικές ερωτήσεις, παράγει αυτοματοποιημένα ένα προσωποποιημένο γράμμα, τηλεφώνημα  ή βίντεο, όπου ο αγαπημένος, σε μικρούς και μεγάλος Άγιος Βασίλης, εύχεται προσωπικά στο παιδί και συγχρόνως το επιβραβεύει για την καλή συμπεριφορά του!

Το παιδί λαμβάνει πολύτιμα μηνύματα, σχετικά  με το δώρο που έχει ζητήσει αλλά και με τις μικρές επιτυχίες και νίκες της χρονιάς που πέρασε. Ο Άγιος Βασίλης ξαφνικά γίνεται συνοδοιπόρος που ενθαρρύνει και επιβραβεύει τις προσπάθειες του παιδιού αλλά και φίλος που δίνει συμβουλές για τη νέα χρονιά που έρχεται.

Το θέμα για το γράμμα, το βίντεο ή το τηλεφώνημα καθώς και το περιεχόμενο του, μπορείτε να το επιλέξετε εσείς και να το προσαρμόσετε στα «μέτρα» και στα «όνειρα» του μικρού σας ήρωα.

img_072

Οι επιλογές είναι πολλές και μπορείτε να τις βρείτε παρακάτω:

Βίντεο, Γράμμα, Τηλεφώνημα

Τα φετινά Χριστούγεννα, κάντε στους αγαπημένους σας την πιο ξεχωριστή έκπληξη και δώστε τους την ευκαιρία να ταξιδέψουν στον παραμυθένιο κόσμο του Άγιου Βασίλη.

Το Santa Letter.gr πραγματοποιεί τις ευχές των δικών σας παιδιών αλλά και των παιδιών που φιλοξενούνται στην Κιβωτό του Κόσμου και τους υπόσχεται ένα αξέχαστο και ανεκτίμητο δώρο γεμάτο ξωτικά, μαγεία, ελπίδα, παιδικότητα και  …. χρυσόσκονη.

Μην αφήσετε το όνειρο του Άγιου Βασίλη να σβήσει. Αυτήν την εποχή το έχουμε όλοι ανάγκη!

Δείτε το Santa Letter στο Site και στο Facebook

Leave a Reply