ΠΩΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ

χειμερινά ρούχαΉρθε η εποχή που θα πρέπει να κατεβάσεις και οργανώσεις τα χειμερινά ρούχα του μωρού σου καθώς ο καιρός έχει αρχίσει να αλλάζει και να πέφτει αισθητά η θερμοκρασία. Ειδικά αν είσαι και νέα μαμά, ίσως να χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να οργανώσεις τα ρούχα του μωρού σου και να σκεφτείς τι πρέπει να κρατήσεις και τι να πετάξεις. Άλλωστε, τα μωρά σχεδόν κάθε μήνα αλλάζουν νούμερο. Σκέψου ήρεμα και δες τι χρειάζεσαι πραγματικά!

Μανούλες όλου του κόσμου… οργανωθείτε!

  1. Πριν ξεκινήσεις την οργάνωση σου, ξεχώρισε για αρχή, τα καλοκαιρινά με τα φθινοπωρινά ρούχα. Σκέψου τι μπορεί να φοράει ακόμα και το χειμώνα και τοποθέτησέ τα σε διαφορετικό συρτάρι. Μια πρακτική λύση είναι να έχεις θήκες τακτοποίησης έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα να τα βρεις εύκολα τα καλοκαιρινά ρούχα.
  2. Ξεχώρισε τι του κάνει σαν μέγεθος και τι όχι. Συνήθως, τα φαρδιά μπουφάν και ζακέτες είναι τα κατάλληλα ρούχα για την μεταβατική περίοδο της αλλαγής καιρού που διανύουμε.
  3. Αφού ξεχωρίσεις τι χρειάζεσαι και τι όχι για τις κρύες μέρες του χειμώνα, κάνε μια λίστα για τι θα πρέπει να αγοράσεις. Θα πρέπει να σκεφτείς προσεχτικά τις εμφανίσεις του μωρού σου, από τις πρωινές βόλτες του μέχρι και την ώρα του ύπνου του. Φανελάκια, πιτζαμάκια, μακρυμάνικα μπλουζάκια και T-shirts και κάποιο υφασμάτινο παντελόνι ή τζιν. Όσον αφορά τα παπούτσια, θα σου φανεί σίγουρα αναγκαίο ένα καλό αθλητικό παπούτσι που είναι άνετο και παράλληλα ζεστό, αλλά και ένα άνετο μποτάκι.
  4. Τέλος, μην ξεχάσεις να οργανώσεις τα σεντόνια και τα κουβερτάκια του μωρού σου τα οποία σίγουρα θα σου χρειαστούν τις κρύες μέρες που έρχονται.

Extra συμβουλή: Φροντίστε να εγγραφείτε σε διάφορες ιστοσελίδες με παιδικά ρούχα για να ενημερώνεστε άμεσα για τυχόν προσφορές. 

Leave a Reply