ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ DISNEY JUNIOR ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΜΕ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

© Disney JuniorΟ «Γιγαντόσαυρος», τα «TOTS: Ταχυμεταφορές Όμορφων Τοσοδούλικων Σπόρων» και η «Βαμπρίνα» επιστρέφουν και γεμίζουν την καθημερινότητά μας με καινούργια διασκεδαστικά επεισόδια! Τα νέα επεισόδια προβάλλονται στο Disney Junior τις καθημερινές του Μαρτίου.

© Disney Junior

ΓΙΓΑΝΤΟΣΑΥΡΟΣ
Η μαγευτική σειρά κινουμένων σχεδίων «Γιγαντόσαυρος» παρουσιάζει τέσσερις φιλοπερίεργους, μικρούς δεινόσαυρους που εξερευνούν το μυστήριο του μεγαλύτερου και πιο ατρόμητου δεινόσαυρου, του… Γιγάντιου! Οι γλυκύτατοι αυτοί δεινόσαυροι αντιμετωπίζουν τους προσωπικούς τους φόβους και συνεργάζονται για την αντιμετώπισή τους, όσο προσπαθούν να επιλύσουν το μεγάλο αυτό μυστήριο.

© Disney Junior

Τ.Ο.Τ.Σ.
Οι νεαροί πιλότοι στa «T.O.T: Ταχυμεταφορές Όμορφων Τοσοδούλικων Σπόρων», ο Πιπ, ο πιγκουίνος και ο Φρέντι, το φλαμίνγκο, έχουν ως αποστολή να παραδίδουν χαριτωμένα μωρά ζωάκια στους γονείς τους.

© Disney Junior

ΒΑΜΠIΡΙΝΑ

Η «Βαμπιρίνα» επιστρέφει με περισσότερες βαμπιροπεριπέτειες και εκπλήξεις! Τι κι αν είναι μπλε και έχει μυτερά δόντια; Κατά βάθος δεν διαφέρει και τόσο από τους υπόλοιπους.

ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ DISNEY JUNIOR 

«ΓΙΓΑΝΤΟΣΑΥΡΟΣ»: Καθημερινές από Δευτέρα 2 έως Παρασκευή 27 Μαρτίου στις 18:00

«Τ.Ο.Τ.S»: Καθημερινές από Δευτέρα 23 Μαρτίου στις 17:30

«ΒΑΜΠΙΡΙΝΑ»: Καθημερινές έως Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 18:30

Το Disney Junior είναι διαθέσιμο μέσω Cosmote TV, Vodafone TV, Wind Vision.

dj_logo_png_0

Leave a Reply