ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟ

vrefika-dwmatia-14Και ποιος δεν θέλει να φτιάξει στο μωρό του το πιο όμορφο πρώτο του δωμάτιο; Η απάντηση είναι φυσικά προφανής! Όλοι το θέλουν και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να το καταφέρουν. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε εκπληκτικές ιδέες, εύκολες λύσεις και οικονομικές προτάσεις για να φτιάξετε μόνοι σας το πιο όμορφο βρεφικό δωμάτιο.

5dc8cd3c294df3ec3d86f732efc96325

Είτε το μωρό σας είναι αγοράκι, είτε είναι κοριτσάκι, το πρώτο του δωμάτιο πρέπει να έχει απαλά χρώματα για να μην κουράζονται οι μικροί του ένοικοι. Ροζ, γαλάζιο, κίτρινο, ώχρα, πράσινο της μέντας κι ένα σωρό άλλες αποχρώσεις συνδυάζονται με ταπετσαρίες, αυτοκόλλητα τοίχου, παιχνίδια και φωτογραφίες για να φτιάξουν ένα όμορφο περιβάλλον.

Αυτοκόλλητα στους τοίχους

48fd0ddb04dcfe6c02670babb263ecfd

Υπάρχουν αυτοκόλλητα με παιδικές παραστάσεις για κορίτσια ή για αγόρια ή και κάποιες πιο ουδέτερες που θα μεταμορφώσουν  το χώρο και θα μετατρέψουν ένα απλό δωμάτιο σε ένα ονειρεμένο βρεφικό.

Θεματικό δωμάτιο

833594a77563388907a7fbd452d0ae15Αν έχετε φαντασία και μεράκι, μπορείτε να μετατρέψετε το πρώτο του δωμάτιο σε σκηνικό βγαλμένο από τα γνωστά παραμύθια που θα του διαβάζετε πριν κοιμηθεί.

Στολισμός δωματίου

PHOTO

Το καλύτερο στολίδι είναι αυτό που φτιάχνετε μόνοι σας. Έτσι με αυτό το τρόπο θα βάλετε το προσωπικό σας στιλ και δεν θα χρειάζεστε να ψάχνετε για ώρες ούτε να σπαταλάτε πολλά χρήματα.

Mix and Match

πρώτο του δωμάτιο

To κόστος ενός σετ βρεφικών επίπλων είναι αρκετά υψηλό. Σας προτείνουμε να σκεφτείτε σοβαρά να συνδυάσετε μόνοι σας τα έπιπλα μεταξύ τους. Πάρτε μια καινούργια κούνια. Αλλά μπορείτε να μετατρέψετε μια παλιά αποθηκευμένη συρταριέρα σε αλλαξιέρα.

Χαλί 

πρώτο του δωμάτιο

Ένα χαλί μπροστά στην κούνια του μωρού σας είναι απαραίτητο ειδικά τους κρύους μήνες του χειμώνα για να κρατάει την θερμοκρασία στο πρώτο του δωμάτιο όσο το δυνατόν υψηλή. Προτιμήστε ουδέτερα χρώματα ή θεματικά (ανάλογα το ύφος του χώρου που έχετε προετοιμάσει).

Leave a Reply