ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΔΙ’ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ” ΤΟΥ CSI KIDS ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

CSI KidsΜετά τη μεγάλη επιτυχία του παιχνιδιού «Το Μυστικό του Φαραώ», το οποίο εξαντλήθηκε και επανεκτυπώθηκε 2 φορές, το CSI Kids ανακοινώνει με μεγάλη χαρά το νέο μυστήριο δι’ αλληλογραφίας «Σχολή Ντετέκτιβ: Επιχείρηση Κακάο».

επιχειρηση_κακαο_εικονιδιο

Το μυστήριο δι’ αλληλογραφίας είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι για παιδιά 8-12 ετών που διαρκεί 6 ολόκληρες εβδομάδες! Τα παιδιά πρωταγωνιστούν σε μια υπόθεση μυστηρίου μέσα από έξι γράμματα που λαμβάνουν ταχυδρομικά.

Αποκλειστικά για τους αναγνώστες του ΤΑΛΚ το CSI KIDS προσφέρει τα παιχνίδια με έκπτωση 20% κάνοντας χρήση του κουπονιού CSI-TALK στο καλάθι αγορών. Η προσφορά ισχύει μέχρι και την Κυριακή 29 Ιουλίου.

Κάθε αλληλογραφία περιέχει γραπτό υλικό και προσεγμένα αντικείμενα που συνδέονται με το μυστήριο. Ανάλογα με την υπόθεση, οι μικροί ντετέκτιβ καλούνται να ερευνήσουν χειρόγραφες επιστολές, μυστικά κλειδιά, άρθρα εφημερίδων, χάρτες θησαυρού, κωδικοποιημένα μηνύματα, κάρτες και πολλά άλλα! Το μυστήριο  διαλευκαίνεται πλήρως στην έκτη και τελευταία αλληλογραφία. Αυτή περιλαμβάνει μοναδικά αναμνηστικά αντικείμενα που σχετίζονται με την υπέροχη περιπέτεια που έζησαν τα παιδιά!

2

Στο μυστήριο “Σχολή Ντετέκτιβ: Επιχείρηση Κακάο“, τα παιδιά γίνονται σπουδαστές της Σχολής Ντετέκτιβ του CSI Kids και αναλαμβάνουν την πρώτη τους υπόθεση: να βρουν ποιος και γιατί θέλει να εξαφανίσει όλο το κακάο από τη γη!

4

Στην υπόθεση «Το Μυστικό του Φαραώ», τα παιδιά λαμβάνουν ένα σημείωμα γραμμένο από ένα ζωγράφο της αρχαιότητας που τους ζητά να προστατεύσουν το οικογενειακό θησαυρό και να διαφυλάξουν το μυστικό του Φαραώ Τουταγχαμών, ενώ οι επιτήδειοι κλέφτες καραδοκούν!

3

Αν αναρωτιέστε πώς θα απασχολήσετε τα παιδιά σας με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών, τα μυστήρια δι’ αλληλογραφίας είναι ιδανικά. Όποια υπόθεση μυστηρίου και να επιλέξετε, σας εγγυόμαστε ότι θα συνεπάρει πολύ τα παιδιά και θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία σας!

Πληροφορίες στο τηλ.: 6943 770 690 & στο email: [email protected]

Leave a Reply