ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΝΙΑΧΡΟΝΗΣ ΓΙΑ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΗΣ

19883499_10211967749776557_688604039_n«Συγκλονισμένη» (πόσο, μα πόσο κοινότοπο) δηλώνει η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας μετά τις καταγγελίες εννιάχρονης ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον παππού της. Το κοριτσάκι δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν μπορεί να θυμηθεί πόσες φορές είχε συμβεί αλλά το τελευταίο διάστημα συχνότατα ο παππούς της ασελγούσε σε βάρος της.

Το περιστατικό συνέβαινε είτε στο σπίτι που έμενε με τη μητέρα της είτε στο σπίτι του παππού της.

Το κορίτσι, σύμφωνα με το corfunews.gr, στην μαρτυρία της ισχυρίζεται ότι ο παππούς της δεν την χτυπούσε, αλλά μία μόνο φορά της έκλεισε το στόμα γιατί είχε φοβηθεί. Αν και θεωρούσε ότι δεν ήταν μια φυσιολογική πράξη παρά ταύτα δε αντέδρασε γιατί φοβόταν. Στη δεύτερη μαρτυρία της μάλιστα, το παιδί ισχυρίζεται ότι προσπαθούσε να τον σταματήσει, αλλά της κρατούσε τα χέρια και δεν σταματούσε όσο και αν τον παρακάλαγε, ενώ της έλεγε ότι αυτό θα ήταν το μυστικό τους.

Τους ισχυρισμούς του κοριτσιού επιβεβαιώνει με μαρτυρία της η θεία του, η οποία υποστηρίζει ότι ο αδελφός του παιδιού κάποια ημέρα της εκμυστηρεύθηκε ότι κάτι πολύ σοβαρό συνέβαινε στην αδελφή του. Τότε η μικρή αποκάλυψε τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια. Η θεία αμέσως μετά ενημέρωσε την μητέρα του εννιάχρονου κοριτσιού και μετέβησαν μαζί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου και έκαναν την καταγγελία εις βάρος του παππού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να απολογηθεί στον Ανακριτή Κέρκυρας ο παππούς για σεξουαλική παρενόχληση της εγγονής του.