Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΖΗΡΙΔΗ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 85 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ 85 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη γιορτάζει τα 85 χρόνια λειτουργίας της και προσφέρει 85 υποτροφίες σε μαθητές που θα φοιτήσουν στην Α’ Δημοτικού, Α’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου για τη σχολική χρονιά 2016-17.

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς, η Νέα Γενιά Ζηρίδη δίνει τη δυνατότητα σε 85 μαθητές να διεκδικήσουν μια θέση σε ένα κορυφαίο ιδιωτικό σχολείο, επενδύοντας στη ζωή και στο μέλλον τους.

30 υποτροφίες προσφέρονται σε μαθητές της Α’ τάξης Δημοτικού, οι οποίοι θα επιλεγούν με συνέντευξη και αξιολόγηση πολλαπλών δεξιοτήτων. 30 υποτροφίες προσφέρονται σε μαθητές της Α’ τάξης Γυμνασίου και 25 υποτροφίες σε μαθητές της Α’ τάξης Λυκείου. Οι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου θα διαγωνιστούν με γραπτές εξετάσεις στην Ελληνική Γλώσσα, τα Μαθηματικά και την Αγγλική Γλώσσα. Την εποπτεία του διαγωνισμού έχει επιτροπή από διακεκριμένους εκπαιδευτικούς και πανεπιστημιακούς. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Γενιά Ζηρίδη, το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016, ώρα 11:30 π.μ. Για πληροφορίες  και αιτήσεις συμμετοχής, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του σχολείου www.ziridis.gr

Με βαθιά πίστη ότι η ποιοτική, εξατομικευμένη και πολυδιάσταστη εκπαίδευση αποτελεί το βασικότερο εφόδιο για την επιτυχία και την ευτυχία των μαθητών στη ζωή τους, εδώ και 85 χρόνια, η Νέα Γενιά Ζηρίδη παραμένει αφοσιωμένη στην αποστολή της, που είναι «στο πιο σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον διαπλάθουμε τους ηγέτες του αύριο, τους πολίτες του κόσμου».

85yrs Article Image

Leave a Reply