ΜΑΘΗΤΗΣ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ekpaideytikoi_81-702x520-620x420Απίστευτα είναι τα όσα καταγγέλλονται σε σχολείο τη Πάτρας, στο οποίο μαθητής ήρθε στα χέρια με καθηγητή τον οποίο γρονθοκόπησε βίαια και χρειάστηκε στη συνέχεια να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Τα παραπάνω καταγγέλλονται σε εκπομπή του ΑΝΤ1 και όλα ξεκίνησαν με φραστικό επεισόδιο μεταξύ του καθηγητή φυσικής αγωγής και μιας μαθήτριας η οποία τον έβρισε χυδαία.

Εκείνος ανταπάντησε στις ύβρεις και η κατάσταση τέθηκε εκτός ελέγχου. Ο αδερφός της μαθήτριας είναι μαθητής στο ίδιο σχολείο και «ζήτησε τα ρέστα». Ως εκ τούτου, οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και ο μαθητής ξυλοφόρτωσε τον καθηγητή, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το κλίμα δεν αποφορτίστηκε, καθώς σχεδόν όλο το σχολείο μαζεύτηκε στο προαύλιο και συζητούσε για όσα εκτυλίχθηκαν. Αναμένονται περισσότερα τις επόμενες ημέρες από την διεύθυνση του σχολείου και τις διευθύνσεις εκπαίδευσης Αχαΐας.

Το τοπικό μέσο dete.gr αναφέρει πως ο καθηγητής κατέθεσε μήνυση. Αν η συγκεκριμένη πληροφορία επαληθευθεί, τότε η υπόθεση θα παρουσιάσει και δικαστικό ενδιαφέρον.