Η ΙΚΕΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΛΟΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

Η ΙΚΕΑ, του Ομίλου FOURLIS, ολοκλήρωσε τον εξοπλισμό ενός ακόμη βρεφονηπιακού σταθμού, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS «Σταθμοί Χαράς» και της στήριξης των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών και Βρεφονηπιακών Σταθμών που υλοποιεί σε όλη την Ελλάδα.

Ο βρεφονηπιακός σταθμός βρίσκεται στην περιοχή Λούρου του Δήμου Πρέβεζας. Ο χώρος πλέον απέκτησε νέα χρώματα, αισθητική αφού εξοπλίστηκε με κρεβατάκια ύπνου, αλλαξιέρες βρεφών, κουρτίνες, είδη εστίασης, είδη ιματισμού, έπιπλα αλλά και παιχνίδια που θα συμβάλλουν στη δημιουργική δραστηριότητα των παιδιών.

DSCN0998

Από το 2009, η ΙΚΕΑ, του Ομίλου FOURLIS, υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, με πλήθος ενεργειών, μεταξύ των οποίων η στήριξη υποδομών φιλοξενίας αστέγων και σίτισης, η ενίσχυση βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία, ο εξοπλισμός βιβλιοθηκών και πολλών άλλων δομών κοινωνικής μέριμνας στα αστικά κέντρα και την περιφέρεια.

Leave a Reply